Συστατικά
* 500 γρ. μακαρόνια
* 1 συσκευασία μανιτάρια pleurotus
* 1 σακουλάκι μανιτάρια porcini (cepes) αποξηραμένα
* 5 δόντια σκόρδο
* λίγο ελαιόλαδο
* 1 ποτηράκι Ρομπόλα ή άλλο λευκό, ξηρό κρασί
* λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
* αλάτι
* φρεσκοτριμμένο μαυρο πιπέρι
* παρμεζάνα τριμμένη ή κεφαλοτύρι
Οδηγίες
1. Προετοιμάζετε τα αποξηραμένα μανιτάρια βάζοντας τα για 15' περίπου σε ένα σκεπασμένο μπολ με ζεστό νερό.
2. Βάζετε τα μακαρόνια να βράσουν.
3. Σε ένα τηγάνι σωτάρετε το σκόρδο και τα μανιτάρια στα οποία προσθέτετε αλάτι- πιπέρι.
4. Σβήνετε με το κρασί και ανακατεύετε.
5. Μόλις δέσουν τα υλικά αποσυρετε από τη φωτιά, προσθέτετε τον μαϊντανό και ανακατεύετε με τα ζυμαρικά.
6. Από πανω τρίβετε τυρί.
* 500 γρ. μακαρόνια
* 1 συσκευασία μανιτάρια pleurotus
* 1 σακουλάκι μανιτάρια porcini (cepes) αποξηραμένα
* 5 δόντια σκόρδο
* λίγο ελαιόλαδο
* 1 ποτηράκι Ρομπόλα ή άλλο λευκό, ξηρό κρασί
* λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
* αλάτι
* φρεσκοτριμμένο μαυρο πιπέρι
* παρμεζάνα τριμμένη ή κεφαλοτύρι
Οδηγίες
1. Προετοιμάζετε τα αποξηραμένα μανιτάρια βάζοντας τα για 15' περίπου σε ένα σκεπασμένο μπολ με ζεστό νερό.
2. Βάζετε τα μακαρόνια να βράσουν.
3. Σε ένα τηγάνι σωτάρετε το σκόρδο και τα μανιτάρια στα οποία προσθέτετε αλάτι- πιπέρι.
4. Σβήνετε με το κρασί και ανακατεύετε.
5. Μόλις δέσουν τα υλικά αποσυρετε από τη φωτιά, προσθέτετε τον μαϊντανό και ανακατεύετε με τα ζυμαρικά.
6. Από πανω τρίβετε τυρί.