Συστατικά
* 1/2 κιλό σπαγγέτι
* 200 γρ. ανθότυρο
* 1 ποτήρι γάλα
* Φρέσκα φύλλα μαντζουράνας, μέντας, βασιλικού ή ότι άλλο ταιριάζει στη γεύση σας
* Φλούδα απο μισό πορτοκάλι
* Κρουτόν
* Παρμεζάνα για το σερβίρισμα
* Αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες
1. Βράζετε τα μακαρόνια να μείνουν al dente. Αν θέλετε στο νερό που θα βράζει βάλτε μια κουταλιά του γλυκού μαγιονέζα για να γίνουν τα μακαρόνια γυαλιστερά.
2. Κόψτε την φλούδα πορτοκαλιού σαν σπιρτόξυλα.
3. Σε γυάλινο μπώλ χτυπήστε με σύρμα το ανθότυρο με το γάλα και ρίξτε τη φλόυδα πορτοκαλιού το αλάτι και φρεσκοτριμένο πιπέρι.
4. Ρίξτε και τα μυρωδικά ψιλοκομμένα ανακατέψτε και περιχύστε τα μακαρόνια.
5. Σερβίρετε με τα κρουτόν και την παρμεζάνα.
* 1/2 κιλό σπαγγέτι
* 200 γρ. ανθότυρο
* 1 ποτήρι γάλα
* Φρέσκα φύλλα μαντζουράνας, μέντας, βασιλικού ή ότι άλλο ταιριάζει στη γεύση σας
* Φλούδα απο μισό πορτοκάλι
* Κρουτόν
* Παρμεζάνα για το σερβίρισμα
* Αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες
1. Βράζετε τα μακαρόνια να μείνουν al dente. Αν θέλετε στο νερό που θα βράζει βάλτε μια κουταλιά του γλυκού μαγιονέζα για να γίνουν τα μακαρόνια γυαλιστερά.
2. Κόψτε την φλούδα πορτοκαλιού σαν σπιρτόξυλα.
3. Σε γυάλινο μπώλ χτυπήστε με σύρμα το ανθότυρο με το γάλα και ρίξτε τη φλόυδα πορτοκαλιού το αλάτι και φρεσκοτριμένο πιπέρι.
4. Ρίξτε και τα μυρωδικά ψιλοκομμένα ανακατέψτε και περιχύστε τα μακαρόνια.
5. Σερβίρετε με τα κρουτόν και την παρμεζάνα.