Συστατικά
* 1 ματσάκι σπαράγγια άγρια
* 4 καρότα
* 1 ματσάκι φρ. κρεμμυδάκια
* αρακά
* ζυμαρικά της αρεσκείας σας
* ελαιόλαδο
* 4 κ.σούπας ξηρό λευκό κρασί
* δυόσμο, μαιντανό, βασιλικό
* αλάτι, πιπέρι
* παρμεζάνα
Οδηγίες
1. Αφαιρείτε και πετάτε το σκληρό μέρος απο τα σπαράγγια. Κρατάτε τις κορυφές απο τα σπαράγγια. Κόβετε τα καρότα σε κυβάκια και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
2. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό ρίχνετε τα καρότα, τον αρακά και αφήνετε να πάρουν μια βράση. Προσθέστε τα σπαράγγια 3 λεπτα πρίν το τέλος.
3. Εν το μεταξύ βράζετε τα ζυμαρικα της αρεσκείας σας.
4. Στραγγίζετε τα λαχανικά και τα ξαναρίχνετε στην κατσαρόλα. Προσθεστε το ελαιόλαδο, το κρασί, αλάτι, πιπέρι. Αφήστε μέχρι να απορροφηθεί το κρασί.
5. Σουρώστε τα ζυμαρικά και βάλτε τα σε ένα μεγάλο μπόλ. Προσθέστε τα λαχανικά και τα μυρωδικά και ανακατέψτε καλα. Σερβίρετε με την φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα.
* 1 ματσάκι σπαράγγια άγρια
* 4 καρότα
* 1 ματσάκι φρ. κρεμμυδάκια
* αρακά
* ζυμαρικά της αρεσκείας σας
* ελαιόλαδο
* 4 κ.σούπας ξηρό λευκό κρασί
* δυόσμο, μαιντανό, βασιλικό
* αλάτι, πιπέρι
* παρμεζάνα
Οδηγίες
1. Αφαιρείτε και πετάτε το σκληρό μέρος απο τα σπαράγγια. Κρατάτε τις κορυφές απο τα σπαράγγια. Κόβετε τα καρότα σε κυβάκια και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
2. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό ρίχνετε τα καρότα, τον αρακά και αφήνετε να πάρουν μια βράση. Προσθέστε τα σπαράγγια 3 λεπτα πρίν το τέλος.
3. Εν το μεταξύ βράζετε τα ζυμαρικα της αρεσκείας σας.
4. Στραγγίζετε τα λαχανικά και τα ξαναρίχνετε στην κατσαρόλα. Προσθεστε το ελαιόλαδο, το κρασί, αλάτι, πιπέρι. Αφήστε μέχρι να απορροφηθεί το κρασί.
5. Σουρώστε τα ζυμαρικά και βάλτε τα σε ένα μεγάλο μπόλ. Προσθέστε τα λαχανικά και τα μυρωδικά και ανακατέψτε καλα. Σερβίρετε με την φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα.