Συστατικά
* 1 μαρούλι
* 100 γρ. σταμναγκάθι
* 100 γρ. ραδίκι
* 100 γρ. αντίδι
* 100 γρ. ιταλική ραδίκα μόνο τα φύλλα
* αλάτι - λάδι -λεμόνι
Οδηγίες
1. Πλένουμε πολύ καλά όλα τα χορταρικά.
2. Τα ψιλοκόβουμε σε μία λεκάνη και τα ανακατεύουμε πολύ καλά για να αναμοιχθούν.
3. Τα βάζουμε σε ένα μπολ σαλάτας και ρίχνουμε το αλάτι το λάδι και το λεμόνι. (Αυτά όσο θέλει ο καθένας)
* 1 μαρούλι
* 100 γρ. σταμναγκάθι
* 100 γρ. ραδίκι
* 100 γρ. αντίδι
* 100 γρ. ιταλική ραδίκα μόνο τα φύλλα
* αλάτι - λάδι -λεμόνι
Οδηγίες
1. Πλένουμε πολύ καλά όλα τα χορταρικά.
2. Τα ψιλοκόβουμε σε μία λεκάνη και τα ανακατεύουμε πολύ καλά για να αναμοιχθούν.
3. Τα βάζουμε σε ένα μπολ σαλάτας και ρίχνουμε το αλάτι το λάδι και το λεμόνι. (Αυτά όσο θέλει ο καθένας)