Συστατικά
* 1 φρέσκο σύκο
* 4 φύλα μαρούλι
* 8 φύλα ρόκας
* 4 φέτες προσούτο
* 1 ραπανάκι
* 4 κ.γ. ελαιόλαδο
* 1 κ.γ. χυμός λεμόνι
* 1 κ.σ. μπαλσάμικο
* 2 σταγόνες ταμπάσκο
Οδηγίες
1. Απλώνουμε το κάθε μαρουλόφυλλο ώστε να γυρίζει προς τα άνω (σαν χούφτα). Καθαρίζουμε το σύκο και το χωρίζουμε σε 4 ίσα μέρη.
2. Θα γεμίσουμε το κάθε μαρουλόφυλο με ψιλοκομένα 2 φύλλα ρόκας, 1 μέρος σύκου και χονδροκομένη μία φέτα προσούτο.
3. Τυλίγουμε σαν πουγκάκι το μαρουλόφυλλο.
4. Σε σέικερ χτυπάμε καλά το λάδι,το λεμόνι,το μπαλσάμικο και το ταμπάσκο.
5. Ραντίζουμε τα πουγκάκια μας. Από πάνω τρίβουμε λίγο από το ραπανάκι.
* 1 φρέσκο σύκο
* 4 φύλα μαρούλι
* 8 φύλα ρόκας
* 4 φέτες προσούτο
* 1 ραπανάκι
* 4 κ.γ. ελαιόλαδο
* 1 κ.γ. χυμός λεμόνι
* 1 κ.σ. μπαλσάμικο
* 2 σταγόνες ταμπάσκο
Οδηγίες
1. Απλώνουμε το κάθε μαρουλόφυλλο ώστε να γυρίζει προς τα άνω (σαν χούφτα). Καθαρίζουμε το σύκο και το χωρίζουμε σε 4 ίσα μέρη.
2. Θα γεμίσουμε το κάθε μαρουλόφυλο με ψιλοκομένα 2 φύλλα ρόκας, 1 μέρος σύκου και χονδροκομένη μία φέτα προσούτο.
3. Τυλίγουμε σαν πουγκάκι το μαρουλόφυλλο.
4. Σε σέικερ χτυπάμε καλά το λάδι,το λεμόνι,το μπαλσάμικο και το ταμπάσκο.
5. Ραντίζουμε τα πουγκάκια μας. Από πάνω τρίβουμε λίγο από το ραπανάκι.