Συστατικά
* 3-4 αγγινάρες
* 3-4 κουταλιές κετσαπ
* 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
* άνιθο
* λάδι
* λεμόνι
Οδηγίες
1. Καθαρίζουμε τις αγγινάρες και τις βάζουμε σε νερό με λεμόνι για να μην μαυρίσουν.
2. Τις κόβουμε λεπτές φέτες σε ένα πιάτο και ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, την κέτσαπ, τον άνιθο, το λεμόνι και το λάδι.
* 3-4 αγγινάρες
* 3-4 κουταλιές κετσαπ
* 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
* άνιθο
* λάδι
* λεμόνι
Οδηγίες
1. Καθαρίζουμε τις αγγινάρες και τις βάζουμε σε νερό με λεμόνι για να μην μαυρίσουν.
2. Τις κόβουμε λεπτές φέτες σε ένα πιάτο και ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, την κέτσαπ, τον άνιθο, το λεμόνι και το λάδι.