Όλα εδώ

Αφροδισιακή Τροπική Σαλάτα Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.


Καλή διασκέδαση!



Click here to translate the fun for free in your language!


Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Όλα εδώ

Αφροδισιακή Τροπική Σαλάτα Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.


Καλή διασκέδαση!



Click here to translate the fun for free in your language!

Όλα εδώ

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ του Όλα εδώ! Γίνετε μέλος τώρα και με το προφίλ σας στο facebook!


Γίνετε μέλος και στην ομάδα μας στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

    Αφροδισιακή Τροπική Σαλάτα

    mixalis
    mixalis
    Admin


    Αριθμός μηνυμάτων : 1286
    Ηλικία : 35
    Τόπος : Πειραιάς

    Αφροδισιακή Τροπική Σαλάτα Empty Αφροδισιακή Τροπική Σαλάτα

    Δημοσίευση  mixalis Πεμ 17 Δεκ 2009, 10:29

    Συστατικά

    * 1 αβοκάντο (περίπου 200 γρ.)
    * μισό μικρό πεπονάκι
    * 200 γρ. γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες
    * φύλλα μαρουλιού
    * μισό ματσάκι άνηθος
    * 3 κουταλιές ξίδι απο άσπρο κρασί
    * αλάτι
    * πιπέρι
    * πάπρικα
    * 4 κουταλιές λάδι
    * 1 κουταλιά κρέμα γάλακτος


    Οδηγίες

    1. Στρώστε τα φύλλα μαρουλιού σε δύο μικρά μπολ.
    2. Κόψτε το αβοκάντο στη μέση και αφαιρέστε το κουκούτσι. Βγάλτε προσεκτικά την ψίχα και κόψτε την σε λεπτές λωρίδες. Αναμείξτε τις λωρίδες αμέσως με τη σάλτσα για να μη μαυρίσουν.
    3. Αφαιρέστε τα σπόρια από το πεπόνι και βγάλτε μικρές μπαλίτσες με το ειδικό κουταλάκι. Ανακατέψτε τις μπαλίτσες με το αβοκάντο.
    4. Προσθέστε τις γαρίδες και βάλτε την σαλάτα στο ψυγείο για 15 λεπτά, σκεπασμένη.
    5. Πασπαλίστε με ψιλοκομμένο άνηθο και τοποθετήστε την σαλάτα πάνω στα φύλλα μαρουλιού.
    6. Για την σάλτσα αναμείξτε το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα με το ξίδι. Ρίξτε από πάνω λάδι και ανακατέψτε μέχρι να γίνει η σάλτσα ομοιογενής. Προσθέστε και την κρέμα γάλακτος.

      Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ 11 Μάης 2024, 09:22