Συστατικά
* 1/2 πακέτο μακαρόνια φιογκάκια
* 2-3 κουταλιές της σούπας πληγούρι
* 1/2 καρότο
* 1/2 αγγούρι
* τυρί φέτα
* λίγο ελαιόλαδο
* αλάτι
Οδηγίες
1. Προτού ξεκινήσουμε, βάζουμε το πληγούρι σε ένα μικρό μπολ και το γεμίζουμε με νερό. Το αφήνουμε εκεί 2 ώρες.
2. Βράζουμε τα μακαρόνια και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ σαλάτας.
3. Κόβουμε σε ροδέλες το καρότο και το αγγούρι και τις βάζουμε στο μπολ σαλάτας.
4. Στραγγίζουμε το πληγούρι και το ρίχνουμε μέσα στο μπολ, καθώς και τη φέτα, το ελαιόλαδο και το αλάτι.
5. Ανακατεύουμε τα υλικά καλά με ένα κουτάλι.
6. Αφήνουμε το μπολ 15-20 λεπτά στο ψυγείο.
* 1/2 πακέτο μακαρόνια φιογκάκια
* 2-3 κουταλιές της σούπας πληγούρι
* 1/2 καρότο
* 1/2 αγγούρι
* τυρί φέτα
* λίγο ελαιόλαδο
* αλάτι
Οδηγίες
1. Προτού ξεκινήσουμε, βάζουμε το πληγούρι σε ένα μικρό μπολ και το γεμίζουμε με νερό. Το αφήνουμε εκεί 2 ώρες.
2. Βράζουμε τα μακαρόνια και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ σαλάτας.
3. Κόβουμε σε ροδέλες το καρότο και το αγγούρι και τις βάζουμε στο μπολ σαλάτας.
4. Στραγγίζουμε το πληγούρι και το ρίχνουμε μέσα στο μπολ, καθώς και τη φέτα, το ελαιόλαδο και το αλάτι.
5. Ανακατεύουμε τα υλικά καλά με ένα κουτάλι.
6. Αφήνουμε το μπολ 15-20 λεπτά στο ψυγείο.