Συστατικά
* 3 μικρά αγγουράκια (ή 1 μεγάλο, προτιμήστε όμως τα μικρά αν βρείτε, γιατί έχουν λιγότερα σπόρια)
* 6 φύλλα βασιλικό
* 1/2 σκελίδα σκόρδο
* 3-4 κομμάτια λιαστής ντομάτας
* 1 κ.γ. χυμό λεμονιού
* 1 κ.γ. μαγιονέζα
* 1 κ.σ. τυρί κρέμα (π.χ. Φιλαδέλφεια)
* 1 κ.γ. ελαιόλαδο
* φρεσκοτριμμένο πιπέρι
* λίιιγο αλάτι
* 1/2 κ.γ. πάπρικα
* 100γρ.φέτα
Οδηγίες
1. Πλένουμε πολύ καλά τα αγγουράκια αν είναι βιολογικά (αλλιώς τα καθαρίζουμε από τη φλούδα).
2. Ψιλοκόβουμε σκόρδο, φύλλα βασιλικού και λιαστές ντομάτες και τα ανακατεύουμε σε μπολ μαζί με τα μπαχαρικά, το χυμό λεμονιού, το λάδι, τη μαγιονέζα και το κρημ τσηζ (δουλεύοντας να ενωθούν καλά).
3. Προσθέτουμε τα αγγουράκια και τη φέτα κομμένα όλα σε κυβάκια και ανακατεύουμε.
4. Σερβίρουμε σε ατομικά μπολάκια αν θέλουμε.
* 3 μικρά αγγουράκια (ή 1 μεγάλο, προτιμήστε όμως τα μικρά αν βρείτε, γιατί έχουν λιγότερα σπόρια)
* 6 φύλλα βασιλικό
* 1/2 σκελίδα σκόρδο
* 3-4 κομμάτια λιαστής ντομάτας
* 1 κ.γ. χυμό λεμονιού
* 1 κ.γ. μαγιονέζα
* 1 κ.σ. τυρί κρέμα (π.χ. Φιλαδέλφεια)
* 1 κ.γ. ελαιόλαδο
* φρεσκοτριμμένο πιπέρι
* λίιιγο αλάτι
* 1/2 κ.γ. πάπρικα
* 100γρ.φέτα
Οδηγίες
1. Πλένουμε πολύ καλά τα αγγουράκια αν είναι βιολογικά (αλλιώς τα καθαρίζουμε από τη φλούδα).
2. Ψιλοκόβουμε σκόρδο, φύλλα βασιλικού και λιαστές ντομάτες και τα ανακατεύουμε σε μπολ μαζί με τα μπαχαρικά, το χυμό λεμονιού, το λάδι, τη μαγιονέζα και το κρημ τσηζ (δουλεύοντας να ενωθούν καλά).
3. Προσθέτουμε τα αγγουράκια και τη φέτα κομμένα όλα σε κυβάκια και ανακατεύουμε.
4. Σερβίρουμε σε ατομικά μπολάκια αν θέλουμε.