Συστατικά
* 1 μεγάλο αγγούρι κομμέμο σε ροδέλες
* 1 φλ. θρυμματισμένη φέτα
* 1/2 φλ. φρέσκα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
* 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
* 3 κ. σούπας χυμό λεμονιού ή 2 κ.σ. ξίδι
* 1 κ. γλυκού μουστάρδα
* αλάτι
* πιπέρι
Οδηγίες
1. Τοποθετούμε τις φέτες αγγουριού σε μια πιατέλα σερβιρίσματος και πασπαλίζουμε με τη μέντα και τη φέτα.
2. Σε ένα μπολάκι αναμειγνύουμε το λάδι, το χυμό λεμονιού ή το ξίδι, τη μουσταρδα και το αλατοπίπερο και περιχύνουμε το αγγούρι. Σερβίρουμε αμέσως.
* 1 μεγάλο αγγούρι κομμέμο σε ροδέλες
* 1 φλ. θρυμματισμένη φέτα
* 1/2 φλ. φρέσκα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
* 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
* 3 κ. σούπας χυμό λεμονιού ή 2 κ.σ. ξίδι
* 1 κ. γλυκού μουστάρδα
* αλάτι
* πιπέρι
Οδηγίες
1. Τοποθετούμε τις φέτες αγγουριού σε μια πιατέλα σερβιρίσματος και πασπαλίζουμε με τη μέντα και τη φέτα.
2. Σε ένα μπολάκι αναμειγνύουμε το λάδι, το χυμό λεμονιού ή το ξίδι, τη μουσταρδα και το αλατοπίπερο και περιχύνουμε το αγγούρι. Σερβίρουμε αμέσως.