Συστατικά
* 2 αντίβ (βελγικά αντίδια νομίζω στα ελληνικά)
* 1 μήλο
* 1 μικρή χούφτα σταφίδες
* 1 μικρή χούφτα καρύδια
* λίγο ξύδι βαλσάμικο
* λίγο ελαιόλαδο
Οδηγίες
1. Κόβουμε σε ροδέλες τα αντίβ και το μήλο σε μικρά κοματάκια.
2. Χοντροκόβουμε τα καρύδια.
3. Ανακατεύουμε όλα τα παραπάνω με τις σταφίδες και προσθέτουμε το ξύδι (τού πάει πολύ το βαλσάμικο), λάδι και αλάτι.
* 2 αντίβ (βελγικά αντίδια νομίζω στα ελληνικά)
* 1 μήλο
* 1 μικρή χούφτα σταφίδες
* 1 μικρή χούφτα καρύδια
* λίγο ξύδι βαλσάμικο
* λίγο ελαιόλαδο
Οδηγίες
1. Κόβουμε σε ροδέλες τα αντίβ και το μήλο σε μικρά κοματάκια.
2. Χοντροκόβουμε τα καρύδια.
3. Ανακατεύουμε όλα τα παραπάνω με τις σταφίδες και προσθέτουμε το ξύδι (τού πάει πολύ το βαλσάμικο), λάδι και αλάτι.