Συστατικά
* 6 αυγά
* 250γρ κουβερτούρα
* 250γρ βούτυρο ανάλατο
* 1 ποτήρι ζάχαρη
* 2 ποτήρια αλεύρι (Self raising)
Οδηγίες
1. Λιώσε τον βούτυρο και την κουβερτούρα σε μπεν μαρι.
2. Σε ένα άλλο δοχείο κτυπάς τα αυγά με την ζάχαρη.
3. Ένωσε το μείγμα των αυγών με το μείγμα της σοκολάτας.
4. Πρόσθεσε το αλεύρι και βεβαιώσου οτι ενώθηκαν όλα μαζί.
5. Βάλε το μείγμα σε φόρμα με τρύπα στην μέση και ψήσε το για 22 λεπτά.
6. Άφησε το να κρυώσει για 20 λέπτα και σέρβιρε το.
Λίγα μυστικά ακόμα...
Σερβίρεται ζεστό με παγωτό βανίλια ή φρέσκα κρέμα
* 6 αυγά
* 250γρ κουβερτούρα
* 250γρ βούτυρο ανάλατο
* 1 ποτήρι ζάχαρη
* 2 ποτήρια αλεύρι (Self raising)
Οδηγίες
1. Λιώσε τον βούτυρο και την κουβερτούρα σε μπεν μαρι.
2. Σε ένα άλλο δοχείο κτυπάς τα αυγά με την ζάχαρη.
3. Ένωσε το μείγμα των αυγών με το μείγμα της σοκολάτας.
4. Πρόσθεσε το αλεύρι και βεβαιώσου οτι ενώθηκαν όλα μαζί.
5. Βάλε το μείγμα σε φόρμα με τρύπα στην μέση και ψήσε το για 22 λεπτά.
6. Άφησε το να κρυώσει για 20 λέπτα και σέρβιρε το.
Λίγα μυστικά ακόμα...
Σερβίρεται ζεστό με παγωτό βανίλια ή φρέσκα κρέμα