Συστατικά
* 3/4 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
* 1/4 κουταλάκι γλυκού baking
* 150gr κουβερτούρα
* 1 κούπα μαύρη ζάχαρη
* 3/4 κούπας βούτυρο
* 3 αυγα
* 2 βανιλιες
* 4-5 κ. σούπας πραλίνα φουντουκιού (merenda-nutella)
Οδηγίες
1. Λιώνουμε το βούτυρο με τη σοκολάτα.
2. Σ'ένα μπώλ χτυπάμε τη ζάχαρη με τ'αυγά προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο με τη κουβερτούρα,το αλεύρι με το baking και τις βανίλιες.
3. Βουτυρώνουμε ένα μικρό ταψί ή πυρέξ περίπου (25*35 εκ) στρώνουμε το μείγμα μας και μέσα βάζουμε κουταλιά κουταλιά την πραλίνα σε αποστάσεις η μια κουταλιά απ την άλλη.
4. Κάθε κουταλιά την ανακατεύουμε ελαφριά στο μείγμα.
5. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30-40 λεπτά περίπου.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρεται ζεστό ή κρύο σκέτο ή και με παγωτό βανίλια.
* 3/4 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
* 1/4 κουταλάκι γλυκού baking
* 150gr κουβερτούρα
* 1 κούπα μαύρη ζάχαρη
* 3/4 κούπας βούτυρο
* 3 αυγα
* 2 βανιλιες
* 4-5 κ. σούπας πραλίνα φουντουκιού (merenda-nutella)
Οδηγίες
1. Λιώνουμε το βούτυρο με τη σοκολάτα.
2. Σ'ένα μπώλ χτυπάμε τη ζάχαρη με τ'αυγά προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο με τη κουβερτούρα,το αλεύρι με το baking και τις βανίλιες.
3. Βουτυρώνουμε ένα μικρό ταψί ή πυρέξ περίπου (25*35 εκ) στρώνουμε το μείγμα μας και μέσα βάζουμε κουταλιά κουταλιά την πραλίνα σε αποστάσεις η μια κουταλιά απ την άλλη.
4. Κάθε κουταλιά την ανακατεύουμε ελαφριά στο μείγμα.
5. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30-40 λεπτά περίπου.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρεται ζεστό ή κρύο σκέτο ή και με παγωτό βανίλια.