[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Συστατικά
Για το σοκολατένιο μείγμα:
* 220 γρ. βούτυρο
* 4 αυγά
* 2 φλ. ζάχαρη
* 2 βανίλια
* 2 φλ. αλεύρι
* 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
* 1/2 φλ. καρύδια τριμμένα
* 1/2 φλ. κακάο σε σκόνη
Για το μείγμα ινδοκάρυδο:
* 4 φλ. ινδοκάρυδο
* 1 κουτι γάλα ζαχαρούχο
* 1 βανίλια
Οδηγίες
Σοκολατένιο μείγμα:
1. Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν καλά.
2. Προσθέτουμε ενα, ενα τα αυγά και τις 2 βανίλιες συνεχίζοντας το χτύπημα.
3. Προσθέτουμε το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ. Στο τέλος προσθέτουμε και τα καρύδια.
Μείγμα ινδοκάρυδο:
1. Ανακατεύουμε πολύ καλά το ινδοκάρυδο, το γάλα ζαχαρούχο και τη βανίλια.
Συναρμολόγηση:
1. Καλύπτουμε ένα ταψί με λαδόχαρτο. Απλώνουμε το 1/2 μείγμα σοκολάτας, από πάνω το μείγμα ινδοκάρυδο και στο τέλος βάζουμε το αλλο 1/2 σοκολατένιο μείγμα.
2. Ψήνουμε για 45- 50 λεπτά στους 180°C, όταν κρυώσει το κόβουμε σε τετράγωνα.