Συστατικά
* 1 κουτί ζυμαρικά αχιβάδες (μοιάζουν με κοχύλια ανοιχτά - εγώ τις βρίσκω μόνο στον ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ)
* λιγότερο από μισό κιλό κιμά (όπως κάνετε τον κιμά για τα μακαρόνια)
* κίτρινα τυριά (γκούντα, ρεγκάτο)
* κρέμα γάλακτος
Οδηγίες
1. Ζεματίζετε ελαφρώς τις αχιβάδες (περίπου 3' σε νερό που βράζει)
2. Αφού φτιάζετε τον κιμά, ρίχνετε μέσα τα τυριά και ανακατέβετε
3. Με ένα κουτάλι γεμίζετε μία μία αχιβάδα και τις τοποθετείτε σε ένα πυρέξ
4. Ρίχνετε από πάνω τα υπόλοιπα τυριά και την κρέμα γάλακτος
5. Ψήνετε στους 200 για λίγο λιγότερο από μισή ωρίτσα
* 1 κουτί ζυμαρικά αχιβάδες (μοιάζουν με κοχύλια ανοιχτά - εγώ τις βρίσκω μόνο στον ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ)
* λιγότερο από μισό κιλό κιμά (όπως κάνετε τον κιμά για τα μακαρόνια)
* κίτρινα τυριά (γκούντα, ρεγκάτο)
* κρέμα γάλακτος
Οδηγίες
1. Ζεματίζετε ελαφρώς τις αχιβάδες (περίπου 3' σε νερό που βράζει)
2. Αφού φτιάζετε τον κιμά, ρίχνετε μέσα τα τυριά και ανακατέβετε
3. Με ένα κουτάλι γεμίζετε μία μία αχιβάδα και τις τοποθετείτε σε ένα πυρέξ
4. Ρίχνετε από πάνω τα υπόλοιπα τυριά και την κρέμα γάλακτος
5. Ψήνετε στους 200 για λίγο λιγότερο από μισή ωρίτσα