Συστατικά
* 5 καβουροπόδαρα
* 10 γαρίδες μεσαίου μεγέθους
* 1 αστακοουρά
* 1 κλωναράκι σέλινο
* 1 καρότο
* λίγο μαρούλι
* λίγο λάχανο
* αλάτι, λεμόνι,
* 4 κουταλιές σούπας μαγιονέζα
* και ελάχιστο σκόρδο
Οδηγίες
1. Αρχικά βράζω τις γαρίδες.
2. Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζω τις γαρίδες, τα καβουροπόδαρα κομμένα σε κύβους, την αστακοουρά τεμαχισμένη σε ροδέλες και ψιλοκομμένο σκόρδο.
3. Τώρα κόβω τα κλωναράκι σέλινου.
4. Επειτα, ρίχνω το αλάτι, το λεμόνι.
5. Το καρότο τρίβεται στο τρίφτη και μετά τον προσθέτουμε στην σαλάτα μας.
6. Μετά, κόβω το μαρούλι και το λάχανο, όσο γίνεται πιο ψιλοκομμένα.
7. Ολα τα υλικά ανακατεύονται με μια κουτάλα απαλά και στο τέλος προσθέτω την μαγιονέζα.
8. Στο τέλος την βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα (από τα θαλασσινά μόνο οι γαρίδες βράζονται, όχι τα άλλα υλικά).
* 5 καβουροπόδαρα
* 10 γαρίδες μεσαίου μεγέθους
* 1 αστακοουρά
* 1 κλωναράκι σέλινο
* 1 καρότο
* λίγο μαρούλι
* λίγο λάχανο
* αλάτι, λεμόνι,
* 4 κουταλιές σούπας μαγιονέζα
* και ελάχιστο σκόρδο
Οδηγίες
1. Αρχικά βράζω τις γαρίδες.
2. Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζω τις γαρίδες, τα καβουροπόδαρα κομμένα σε κύβους, την αστακοουρά τεμαχισμένη σε ροδέλες και ψιλοκομμένο σκόρδο.
3. Τώρα κόβω τα κλωναράκι σέλινου.
4. Επειτα, ρίχνω το αλάτι, το λεμόνι.
5. Το καρότο τρίβεται στο τρίφτη και μετά τον προσθέτουμε στην σαλάτα μας.
6. Μετά, κόβω το μαρούλι και το λάχανο, όσο γίνεται πιο ψιλοκομμένα.
7. Ολα τα υλικά ανακατεύονται με μια κουτάλα απαλά και στο τέλος προσθέτω την μαγιονέζα.
8. Στο τέλος την βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα (από τα θαλασσινά μόνο οι γαρίδες βράζονται, όχι τα άλλα υλικά).