Συστατικά
* 2 Μαρούλια
* 2 Στήθια κοτόπουλου
* Παρμεζάνα αλεσμένη
* Κρούτονς
Για τη σως:
* Μαγιονέζα
* Αντζούγιες
* Λίγο Αλάτι
* Λίγο Πιπέρι Μαύρο
* 3-4 Σταγόνες Λεμόνι
* Λίγο Ουόστερ Σος
* Λίγο Σκόρδο σε σκόνη
Οδηγίες
1. Ψήνετε τα στήθη κοτοπουλου σε σχάρα ή σε γκρίλ.
2. Το κοτόπουλο να μην κοκκινίσει πολύ, ίσα που να πάρει χρώμα. Όταν ψηθεί, το κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια και το ρίχνετε μέσα σε ένα μπολ.
3. Κόβετε το μαρούλι και το βάζετε στο μπολ με το κοτόπουλο. Προσθέτετε μέσα τα κρούτονς και την αλεσμένη παρμεζάνα.
Για τη σως:
1. Βάζετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά μαζί, μόνο που τις αντζούγιες πριν τις βάλετε μέσα, τις λιώνετε με ένα πηρούνι.
2. Όταν προσθέσετε όλα τα υλικά μαζί ανακατεύετε πολύ καλα, και είναι έτοιμο.
* 2 Μαρούλια
* 2 Στήθια κοτόπουλου
* Παρμεζάνα αλεσμένη
* Κρούτονς
Για τη σως:
* Μαγιονέζα
* Αντζούγιες
* Λίγο Αλάτι
* Λίγο Πιπέρι Μαύρο
* 3-4 Σταγόνες Λεμόνι
* Λίγο Ουόστερ Σος
* Λίγο Σκόρδο σε σκόνη
Οδηγίες
1. Ψήνετε τα στήθη κοτοπουλου σε σχάρα ή σε γκρίλ.
2. Το κοτόπουλο να μην κοκκινίσει πολύ, ίσα που να πάρει χρώμα. Όταν ψηθεί, το κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια και το ρίχνετε μέσα σε ένα μπολ.
3. Κόβετε το μαρούλι και το βάζετε στο μπολ με το κοτόπουλο. Προσθέτετε μέσα τα κρούτονς και την αλεσμένη παρμεζάνα.
Για τη σως:
1. Βάζετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά μαζί, μόνο που τις αντζούγιες πριν τις βάλετε μέσα, τις λιώνετε με ένα πηρούνι.
2. Όταν προσθέσετε όλα τα υλικά μαζί ανακατεύετε πολύ καλα, και είναι έτοιμο.