Όλα εδώ

Καλοκαιρινή Pasta Salad Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.


Καλή διασκέδαση!



Click here to translate the fun for free in your language!


Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Όλα εδώ

Καλοκαιρινή Pasta Salad Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.


Καλή διασκέδαση!



Click here to translate the fun for free in your language!

Όλα εδώ

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ του Όλα εδώ! Γίνετε μέλος τώρα και με το προφίλ σας στο facebook!


Γίνετε μέλος και στην ομάδα μας στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

    Καλοκαιρινή Pasta Salad

    mixalis
    mixalis
    Admin


    Αριθμός μηνυμάτων : 1286
    Ηλικία : 35
    Τόπος : Πειραιάς

    Καλοκαιρινή Pasta Salad Empty Καλοκαιρινή Pasta Salad

    Δημοσίευση  mixalis Πεμ 17 Δεκ 2009, 10:42

    Συστατικά

    * 500γρ πέννες ριγάτες Barilla
    * 300γρ ντοματίνια
    * 15-25 ελιές μαύρες (ανάλογα με το γούστο σας)
    * 100γρ τυρί παρμεζάνα
    * ελαιόλαδο
    * φρέσκο βασιλικό
    * 3-4 σκελίδες σκόρδο
    * αλάτι


    Οδηγίες

    1. Ετοιμάζουμε τις πέννες αφήνοντας τις περίπου 1 λεπτό λιγότερο απ'όσο γράφει στο κουτί προσθέτοντας στο νερό λίγο παραπάνω αλάτι απ'ότι συνήθως.
    2. Στραγγίζουμε καλά τις έτοιμες πέννες και τις ποτίζουμε με αύθονο ελαιόλαδο ώστε να μην κολλήσουν και τις αφήνουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες (αν θέλουμε, το κάνουμε από βραδύς αυτό).
    3. Πλένουμε καλά τα ντοματίνια και τα κόβουμε στη μέση.
    4. Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τις ελιές και τις κόβουμε σε αρκετά μεγάλα κομμάτια.
    5. Κόβουμε την παρμεζάνα σε λεπτές φέτες.
    6. Καθαρίζουμε και κόβουμε το σκόρδο κάθετα αφαιρόντας το πράσινο μέρος.
    7. Τέλος, βάζουμε όλα τα υλίκα σε ένα μπωλ μαζί με τις πέννες, προσθέτουμε φύλλα βασιλικού ανάλογα με το γούστο μας καθώς και λίγο ακόμα ελαιόλαδο. Αν θέλουμε προσθέτουμε λίγο ακόμα αλάτι, αν και συνήθως δεν χρειάζεται.
    8. Αφήνουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για 1-2 ώρες ακόμα και τη σερβίρουμε αφαιρόντας πρώτα το σκόρδο.

      Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Κυρ 12 Μάης 2024, 17:31