Συστατικά
Παντεσπάνι
* 4 αυγά
* 1 φλ/νι αλεύρι self raising
* ½ φλ/νι ζάχαρη
* ½ φλ/νι σοκολάτα κουβερτούρα λειωμένη
* 1 φλ/κι βούτυρο λειωμένο
* ½ κ/κι βανίλια
* 1 φλ/κι λικέρ καφέ
Κρέμα
* 2 φλ/νια cream cheese
* 1 φλ/νι φρέσκια κρέμα
* 3 κ.σ. ζάχαρη άχνη
* 3 φύλλα ζελαντίνη
* 3 κ.σ. λικέρ αμαρέτο
Ζελέ καφέ
* 3 κ.σ. στιγμιαίο καφέ
* 2 φλ/νια νερό χλιαρό προς ζεστό
* 2 κ.σ. ζάχαρη
* 3 κ.σ. λικέρ καφέ
* 3 φύλλα ζελαντίνη
Οδηγίες
1. Φτιάχνουμε παντεσπάνι αφού χτυπήσουμε πολύ καλά τα αυγά στο μίξερ για να γίνε αφράτο, ή το αγοράζουμε έτοιμο από σουπερ μαρκετ.
2. Μετά φτιάχνουμε κρέμα χτυπώντας στο μίξερ το φιλαδέλφεια με άχνη, λικερ, στη συνέχεια προσθέτουμε κρέμα γάλακτος. Αφού δέσει, όχι πάρα πολύ καλά, ρίχνουμε ζελατίνη (που έχει μαλακώσει σε κρύο νερό) που την έχουμε λιώσει σε σιγανή φωτιά με λίγο γάλα (1κ/κ γλυκού) και χτυπάμε για λίγο στο μίξερ να ανακατευτεί καλά.
3. Bρέχουμε παντεσπάνι με νερό ζάχαρη και καφέ, βάζουμε κρέμα, μετά ψυγείο να παγώσει καλά, μετά ρίχνουμε ζελέ κρύο αλλά όχι πηγμένο, που φτιάχνουμε ζεσταίνοντας το νερό με τον καφέ, τη ζάχαρη και τη ζελατίνη.
Παντεσπάνι
* 4 αυγά
* 1 φλ/νι αλεύρι self raising
* ½ φλ/νι ζάχαρη
* ½ φλ/νι σοκολάτα κουβερτούρα λειωμένη
* 1 φλ/κι βούτυρο λειωμένο
* ½ κ/κι βανίλια
* 1 φλ/κι λικέρ καφέ
Κρέμα
* 2 φλ/νια cream cheese
* 1 φλ/νι φρέσκια κρέμα
* 3 κ.σ. ζάχαρη άχνη
* 3 φύλλα ζελαντίνη
* 3 κ.σ. λικέρ αμαρέτο
Ζελέ καφέ
* 3 κ.σ. στιγμιαίο καφέ
* 2 φλ/νια νερό χλιαρό προς ζεστό
* 2 κ.σ. ζάχαρη
* 3 κ.σ. λικέρ καφέ
* 3 φύλλα ζελαντίνη
Οδηγίες
1. Φτιάχνουμε παντεσπάνι αφού χτυπήσουμε πολύ καλά τα αυγά στο μίξερ για να γίνε αφράτο, ή το αγοράζουμε έτοιμο από σουπερ μαρκετ.
2. Μετά φτιάχνουμε κρέμα χτυπώντας στο μίξερ το φιλαδέλφεια με άχνη, λικερ, στη συνέχεια προσθέτουμε κρέμα γάλακτος. Αφού δέσει, όχι πάρα πολύ καλά, ρίχνουμε ζελατίνη (που έχει μαλακώσει σε κρύο νερό) που την έχουμε λιώσει σε σιγανή φωτιά με λίγο γάλα (1κ/κ γλυκού) και χτυπάμε για λίγο στο μίξερ να ανακατευτεί καλά.
3. Bρέχουμε παντεσπάνι με νερό ζάχαρη και καφέ, βάζουμε κρέμα, μετά ψυγείο να παγώσει καλά, μετά ρίχνουμε ζελέ κρύο αλλά όχι πηγμένο, που φτιάχνουμε ζεσταίνοντας το νερό με τον καφέ, τη ζάχαρη και τη ζελατίνη.