Όλα εδώ

«Να γίνουμε ξανά πρωταθλητές» Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.

Καλή διασκέδαση!

Click here to translate the fun for free in your language!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Όλα εδώ

«Να γίνουμε ξανά πρωταθλητές» Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.

Καλή διασκέδαση!

Click here to translate the fun for free in your language!

Όλα εδώ

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ του Όλα εδώ! Γίνετε μέλος τώρα και με το προφίλ σας στο facebook!

Γίνετε μέλος και στην ομάδα μας στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

«Να γίνουμε ξανά πρωταθλητές»

Giannis
    Giannis

Αριθμός μηνυμάτων : 979
    Τόπος : Πειραιάς-Πειρα'ι'κή

«Να γίνουμε ξανά πρωταθλητές» Empty «Να γίνουμε ξανά πρωταθλητές»

Δημοσίευση  Giannis Τετ 14 Ιουλ 2010, 07:13

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φοράει ο Ντένις Ρόμενταλ τα επόμενα δύο χρόνια, αφού το μεσημέρι της Τετάρτης υπέγραψε το διετές συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ερυθρόλευκων», ο Δανός τόνισε ότι προτεραιότητα αποτελεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της ομάδας για να υποδεχτούν τον παίκτη και μάλιστα άναψαν αρκετά καπνογόνα φτιάχνοντας πανηγυρικό κλίμα.

«Είναι πολύ όμορφα, πήγα στο προπονητικό είναι μεγάλο και εντυπωσιακό. Μου άρεσε πολύ του γήπεδο, επειδή έχω συνηθίσει να είναι κοντά οι εξέδρες στον αγωνιστικό χώρο και να αισθάνομαι την ατμόσφαιρα. Ο κόσμος με υποδέχτηκε με πολύ καλό τρόπο, ήταν πολύ καλοί μαζί μου, ανυπομονώ να παίξω», ανέφερε αρχικά ο 32χρονος παίκτης.

Στη συνέχεια, ο διεθνής άσος τόνισε: «Ξέρω ότι πρέπει να γίνουμε ξανά πρωταθλητές, γι' αυτό ήρθα. Ξέρω ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Μου αρέσει να δημιουργώ ευκαιρίες. Χρειάζεται να βελτιώσω τις κεφαλιές μου, το οποίο είναι αρνητικό για μένα. Προτιμώ να αγωνίζομαι σε σύστημα 4-3-3, αν και ο ποδοσφαιριστής δεν κάνει το σύστημα, απλά το σύστημα μπορεί να βοηθήσει τον ποδοσφαιριστή να εξελιχθεί».

Ερωτηθείς αν μίλησε με κάποιον για την περίπτωση των Πειραιωτών, απάντησε: «Δεν έχω ρωτήσει κάποιον συγκεκριμένα για τον Ολυμπιακό. Ξέρω κάποια πράγματα, αλλά περισσότερα ξέρω για την Ελλάδα. Σίγουρα αν είχα κάποιον μέσα από τον Ολυμπιακό να ρωτήσω θα ήταν καλύτερα. Είχα κάποιες προτάσεις, όπως μου είπε ο μάνατζερ μου, όμως η πιο σοβαρή πρόταση κι αυτή που σκεφτόμουν ήταν του Ολυμπιακού. Για τα επόμενα δύο χρόνια θα είμαστε πρωταθλητές κι αν όχι τα δύο τότε το ένα σίγουρα. Είμαι Ολυμπιακός».

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ντένις Ρόμενταλ. Ο Δανός ποδοσφαιριστής επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας», ήταν η ανακοίνωση η οποία επισημοποίησε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άγιαξ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη χώρα μας και στον Ολυμπιακό.

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 22 Νοε 2024, 11:33