Όλα εδώ

Μουσλίμοβιτς: «Να γίνουμε καλύτεροι» Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.

Καλή διασκέδαση!

Click here to translate the fun for free in your language!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Όλα εδώ

Μουσλίμοβιτς: «Να γίνουμε καλύτεροι» Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.

Καλή διασκέδαση!

Click here to translate the fun for free in your language!

Όλα εδώ

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ του Όλα εδώ! Γίνετε μέλος τώρα και με το προφίλ σας στο facebook!

Γίνετε μέλος και στην ομάδα μας στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Μουσλίμοβιτς: «Να γίνουμε καλύτεροι»

Giannis
    Giannis

Αριθμός μηνυμάτων : 979
    Τόπος : Πειραιάς-Πειρα'ι'κή

Μουσλίμοβιτς: «Να γίνουμε καλύτεροι» Empty Μουσλίμοβιτς: «Να γίνουμε καλύτεροι»

Δημοσίευση  Giannis Πεμ 15 Ιουλ 2010, 02:23

Την ευχή κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ να εμφανιστεί βελτιωμένος σε σχέση με την περσινή σεζόν έκανε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». «Το σίγουρο είναι ότι εγώ θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερος. Αν αυτό το κάνουν και το πετύχουν όλοι στην ομάδα, τότε θα μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο», δήλωσε ο Βόσνιος επιθετικός. «Είναι έντονο το συναίσθημα κάθε φορά που μιλάω για τον ΠΑΟΚ», πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη το βράδυ οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του «Δικεφάλου» συζήτησαν για την εικόνα της ομάδας στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Στην κουβέντα που έγινε, λοιπόν, συμφώνησαν ότι η εικόνα αυτή θα πρέπει να αλλάξει για δύο λόγους. Αρχικά διότι δεν ήταν καθόλου αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων τους, αλλά και επειδή περνάει ο καιρός και πλησιάζουν τα παιχνίδια στα προκριματικά του Champions League.

* Χθες τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ ξεπέρασαν τις 17.000 (17.072 για την ακρίβεια) και απομένουν τρεις μέρες για την ολοκλήρωση της διάθεσής τους. Χθες δόθηκαν 362 κάρτες. Είναι πιθανό να εξαντληθούν και τα 21.100.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μουσλίμοβιτς στη «SportDay»

Πώς περιμένεις τη φετινή σεζόν;

«Δεν θέλω και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε τη φετινή σεζόν. Πρώτα απ' όλα να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται και μετά πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο».

Κάνεις καλή προετοιμασία. Αισθάνεσαι ότι φέτος μπορεί να είναι η χρονιά σου; Σε βοηθάει περισσότερο ότι μιλάς την ίδια γλώσσα με τον νέο προπονητή;

«Ξέρω πόσο σημαντική είναι η προετοιμασία. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να είμαι σε ιδανική κατάσταση. Από κει και πέρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας με τον προηγούμενο προπονητή. Δεν είχα πρόβλημα συνεννόησης και ούτε τώρα συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Ολοι συζητούν για την τριάδα της επίθεσης, με Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς και Σαλπιγγίδη. Εσύ πώς τη βλέπεις;

«Ηρθε στην ομάδα ο Σαλπιγγίδης, που είναι πολύ σημαντικός παίκτης για τη χώρα. Γι' αυτό που με ρωτάτε δεν μπορώ να πω τίποτα, διότι δεν έχουμε δουλέψει μαζί. Να το δούμε πρώτα και μετά να κρίνουμε. Από εκεί και πέρα, βέβαια, ποιος ξέρει ποιοι θα παίζουνε; Υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα και αυτό είναι καλό για τον προπονητή. Δεν πρέπει, όμως, να σκεφτόμαστε και να συζητάμε για τρεις παίκτες. Εξάλλου, κανείς δεν είναι σίγουρος».

Και με τη δική σου παρουσία ο ΠΑΟΚ βελτιώνεται από χρόνο σε χρόνο. Τώρα τι παραπάνω πρέπει να κάνετε;

«Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, η οποία βελτιώθηκε τα δύο τελευταία χρόνια. Δεν μπορώ να πω εγώ τι θα κάνει η ομάδα για να βελτιωθεί. Το σίγουρο είναι ότι εγώ θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερος. Αν αυτό το κάνουν και το πετύχουν όλοι στην ομάδα, τότε θα μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο».

Αλήθεια, τι θα σημαίνει για σένα ο ΠΑΟΚ όταν φύγεις, όταν σταματήσεις το ποδόσφαιρο;

«Είναι έντονο το συναίσθημα κάθε φορά που μιλάω για τον ΠΑΟΚ. Σας έχω ξαναπεί ότι και στην εθνική Βοσνίας όλοι οι παίκτες έχουν τα ringtone του ΠΑΟΚ, γιατί και εκεί τους λέω τι επικρατεί στο γήπεδό μας. Ακόμα και με παίκτες μεγαλύτερων συλλόγων για τον ΠΑΟΚ μιλάμε, γιατί είμαστε μία πιο... ροκ ομάδα».

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 22 Νοε 2024, 10:57