Συστατικά
* 500γρ. βίδες
* 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
* 6-7 λιαστά ντοματάκια
* 3 σκελίδες σκόρδου
* 300γρ. ντοματάκια κονκασέ
* 6 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
* 4 πράσινες ελιές ψιλοκομμένες
* 4 μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
* 2 κουτ. γλυκού πάστα ελιάς
* αλάτι
* πιπέρι
Οδηγίες
1. Στραγγίζετε τα λιαστά ντοματάκια και τα ψιλοκόβετε.
2. Ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
3. Προσθέτετε τα ψιλοκομμένα ντοματάκια, τις ελιές και τα λιαστά ντοματάκια και σιγοβράζετε 35 λεπτά.
4. Αποσύρετε τη σάλτσα απο την εστία και την ανακατεύετε με την πάστα ελιάς και αλατοπιπερώνετε.
5. Βράζετε τις βίδες και τις συνοδεύετε με την υπέροχη σάλτσα και φρεσκοτριμμένο τυρί.
* 500γρ. βίδες
* 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
* 6-7 λιαστά ντοματάκια
* 3 σκελίδες σκόρδου
* 300γρ. ντοματάκια κονκασέ
* 6 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
* 4 πράσινες ελιές ψιλοκομμένες
* 4 μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
* 2 κουτ. γλυκού πάστα ελιάς
* αλάτι
* πιπέρι
Οδηγίες
1. Στραγγίζετε τα λιαστά ντοματάκια και τα ψιλοκόβετε.
2. Ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
3. Προσθέτετε τα ψιλοκομμένα ντοματάκια, τις ελιές και τα λιαστά ντοματάκια και σιγοβράζετε 35 λεπτά.
4. Αποσύρετε τη σάλτσα απο την εστία και την ανακατεύετε με την πάστα ελιάς και αλατοπιπερώνετε.
5. Βράζετε τις βίδες και τις συνοδεύετε με την υπέροχη σάλτσα και φρεσκοτριμμένο τυρί.