Όλα εδώ

Βίδες με λιαστές ντομάτες και πάστα ελιάς Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.


Καλή διασκέδαση!



Click here to translate the fun for free in your language!


Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Όλα εδώ

Βίδες με λιαστές ντομάτες και πάστα ελιάς Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.


Καλή διασκέδαση!



Click here to translate the fun for free in your language!

Όλα εδώ

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ του Όλα εδώ! Γίνετε μέλος τώρα και με το προφίλ σας στο facebook!


Γίνετε μέλος και στην ομάδα μας στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

    Βίδες με λιαστές ντομάτες και πάστα ελιάς

    mixalis
    mixalis
    Admin


    Αριθμός μηνυμάτων : 1286
    Ηλικία : 35
    Τόπος : Πειραιάς

    Βίδες με λιαστές ντομάτες και πάστα ελιάς Empty Βίδες με λιαστές ντομάτες και πάστα ελιάς

    Δημοσίευση  mixalis Σαβ 02 Ιαν 2010, 05:19

    Συστατικά

    * 500γρ. βίδες
    * 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
    * 6-7 λιαστά ντοματάκια
    * 3 σκελίδες σκόρδου
    * 300γρ. ντοματάκια κονκασέ
    * 6 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
    * 4 πράσινες ελιές ψιλοκομμένες
    * 4 μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
    * 2 κουτ. γλυκού πάστα ελιάς
    * αλάτι
    * πιπέρι


    Οδηγίες

    1. Στραγγίζετε τα λιαστά ντοματάκια και τα ψιλοκόβετε.
    2. Ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
    3. Προσθέτετε τα ψιλοκομμένα ντοματάκια, τις ελιές και τα λιαστά ντοματάκια και σιγοβράζετε 35 λεπτά.
    4. Αποσύρετε τη σάλτσα απο την εστία και την ανακατεύετε με την πάστα ελιάς και αλατοπιπερώνετε.
    5. Βράζετε τις βίδες και τις συνοδεύετε με την υπέροχη σάλτσα και φρεσκοτριμμένο τυρί.

      Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Κυρ 19 Μάης 2024, 16:33