Όλα εδώ

Pasta με ρεβύθια, από την Τοσκάνη Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.


Καλή διασκέδαση!



Click here to translate the fun for free in your language!


Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Όλα εδώ

Pasta με ρεβύθια, από την Τοσκάνη Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.


Καλή διασκέδαση!



Click here to translate the fun for free in your language!

Όλα εδώ

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ του Όλα εδώ! Γίνετε μέλος τώρα και με το προφίλ σας στο facebook!


Γίνετε μέλος και στην ομάδα μας στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

    Pasta με ρεβύθια, από την Τοσκάνη

    mixalis
    mixalis
    Admin


    Αριθμός μηνυμάτων : 1286
    Ηλικία : 35
    Τόπος : Πειραιάς

    Pasta με ρεβύθια, από την Τοσκάνη Empty Pasta με ρεβύθια, από την Τοσκάνη

    Δημοσίευση  mixalis Σαβ 02 Ιαν 2010, 05:05

    Συστατικά

    * 500γρ. ρεβύθια
    * 500γρ. κοχυλάκι ή κοφτό μακαρονάκι
    * 5 σκελίδες σκόρδο
    * 5 κουταλιές της σούπας ξερό δεντρολίβανο
    * 6-7 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
    * 3 κουτιά ντομάτας κονκασέ
    * αλάτι, πιπέρι
    * παρμιτζιάνο ρετζιάνο τριμμένο


    Οδηγίες

    1. Μισοβράζουμε τα ρεβίθια που έχουμε βάλει αποβραδίς να φουσκώσουν, με λίγο αλάτι.
    2. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το σκόρδο μαζί με το δεντρολίβανο μέχρι να μαυρίσουν.
    3. Με μια τρυπητή κουτάλα αφαιρούμε το σκόρδο και το δεντρολίβανο και προσθέτουμε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό.
    4. Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει σε σιγανή φωτιά για 40 λεπτά περίπου.
    5. Ρίχνουμε τα μισοβρασμένα ρεβύθια στην κατσαρόλα με τη σάλτσα, προσθέτουμε όσο ζουμί από τα ρεβύθια χρειάζεται και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για 20 λεπτά.
    6. Όταν βράσουν τα ρεβύθια μέσα στη σάλτσα, ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά.
    7. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν μέχρις ότου απορροφήσουν τα υγρά τους και γίνουν al dente.
    8. Σερβίρουμε ζεστά τα ζυμαρικά μας με μπόλικο παρμιτζιάνο ρετζιάνο.

      Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Κυρ 19 Μάης 2024, 15:40