Συστατικά
* Μία κούπα ζάχαρη.
* Μία κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
* Τέσσερα αύγα .
* Δύο πακέτα κουβερτούρα.
* Ένα πακέτο βιτάμ.
* Ένα σφηνάκι κονιάκ.
Οδηγίες
1. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βιτάμ μαζί με την κουβερτούρα σε σιγανή φωτιά.
2. Παράλληλα χτυπάμε τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
3. Μόλις λιώσει η κουβερτούρα προσθέτουμε και το κονιάκ. Ρίχνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα στα αυγά ανακατεύωντας στο μίξερ με προσοχή να μην μας ψηθούν τα αυγά.
4. Έπειτα ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά ανακατεύωντας με ένα κουτάλι.
5. Βουτυρώνουμε μία φόρμα ή ατομικά φορμάκια και ρίχνουμε το μίγμα μέσα.
6. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 12 με 15 λεπτά αφού τον έχουμε προθερμάνει λίγο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Βγάλτε το αμέσως απο τον φούρνο μόλις είναι έτοιμο γιατί αλλιώς θα στεγνώσει μέσα. Είναι υπέροχο με παγωτό βανίλια σοκολάτα.
* Μία κούπα ζάχαρη.
* Μία κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
* Τέσσερα αύγα .
* Δύο πακέτα κουβερτούρα.
* Ένα πακέτο βιτάμ.
* Ένα σφηνάκι κονιάκ.
Οδηγίες
1. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βιτάμ μαζί με την κουβερτούρα σε σιγανή φωτιά.
2. Παράλληλα χτυπάμε τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
3. Μόλις λιώσει η κουβερτούρα προσθέτουμε και το κονιάκ. Ρίχνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα στα αυγά ανακατεύωντας στο μίξερ με προσοχή να μην μας ψηθούν τα αυγά.
4. Έπειτα ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά ανακατεύωντας με ένα κουτάλι.
5. Βουτυρώνουμε μία φόρμα ή ατομικά φορμάκια και ρίχνουμε το μίγμα μέσα.
6. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 12 με 15 λεπτά αφού τον έχουμε προθερμάνει λίγο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Βγάλτε το αμέσως απο τον φούρνο μόλις είναι έτοιμο γιατί αλλιώς θα στεγνώσει μέσα. Είναι υπέροχο με παγωτό βανίλια σοκολάτα.