[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Συστατικά
* 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
* 1 ποτήρι λάδι για τηγάνι
* 1 1/2 ποτήρι ζάχαρη
* 250 γρ. λιωμένη (όχι πολύ) μαργαρίνη, τύπου βιτάμ
* 1 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
* 2 βανίλιες
* 1 ποτήρι (ή οσο σας αρέσει) μούσλι, ανακατεμένα με διάφορα άλλα δημητριακά
* 1 σακουλάκι σταγόνες κουβερτούρας
Οδηγίες
1. Σε ένα μπολ, ανακατεύω με το σύρμα τα υλικά με την σειρά που είναι, μέχρι τις βανίλιες.
2. Με το χέρι πλάθω τη ζύμη μέχρι να γίνει μάζα.
3. Τέλος, βάζω το μούσλι και την κουβερτούρα.
4. Τα πλάθω ελαφρά και κάνω μικρά cookies, τα τοποθετώ σε λαμαρίνες πάνω σε λαδόκολα.
5. Τα βάζω σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 15-20΄στους 180 βαθμούς.
Λίγα μυστικά ακόμα...
Κάνω μικρά cookies, γιατί φουσκώνουν πολύ, θα πρέπει να γίνουν 3 λαμαρίνες. Όταν βγούν απο τον φούρνο θα ειναι μαλακά. Μην τα ξαναβάλετε μέσα, θα γίνουν τραγανά στη πορεία!
Μπορείτε να παραλείψετε την κουβερτούρα ή τα μούσλι.