Όλα εδώ

Ακαλέ: «Θα εξέταζα τη λύση του Παναθηναϊκού» Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.

Καλή διασκέδαση!

Click here to translate the fun for free in your language!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Όλα εδώ

Ακαλέ: «Θα εξέταζα τη λύση του Παναθηναϊκού» Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.

Καλή διασκέδαση!

Click here to translate the fun for free in your language!

Όλα εδώ

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ του Όλα εδώ! Γίνετε μέλος τώρα και με το προφίλ σας στο facebook!

Γίνετε μέλος και στην ομάδα μας στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Ακαλέ: «Θα εξέταζα τη λύση του Παναθηναϊκού»

Giannis
    Giannis

Αριθμός μηνυμάτων : 979
    Τόπος : Πειραιάς-Πειρα'ι'κή

Ακαλέ: «Θα εξέταζα τη λύση του Παναθηναϊκού» Empty Ακαλέ: «Θα εξέταζα τη λύση του Παναθηναϊκού»

Δημοσίευση  Giannis Πεμ 15 Ιουλ 2010, 02:21

Θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Κανγκά Ακαλέ. Ο αριστερός εξτρέμ από την Ακτή Ελεφαντοστού είχε εξεταστεί ως λύση για την περίπτωση που πωλείτο ο Σεμπαστιάν Λέτο στην Μπενφίκα.

«Άκουσα κι εγώ τη φήμη αυτή. Είναι μία λύση που θα εξέταζα. Για την ώρα είμαι εδώ. Θα δούμε», δήλωσε στον γαλλικό Τύπο ο 29χρονος άσος, που έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τη Λανς. Ερωτηθείς αν έχει επικοινωνήσει με τον Τζιμπρίλ Σισέ για να μάθει πληροφορίες για τους «πράσινους», απάντησε αινιγματικά: «Ο Τζιμπρίλ είναι φίλος μου και επικοινωνούμε τηλεφωνικά αρκετά συχνά».

Ο Ακαλέ, που έχει προταθεί και στον Ολυμπιακό, είχε την περασμένη περίοδο 28 συμμετοχές και 2 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ 25 Νοε 2024, 22:15