Όλα εδώ

Γιάχιτς: «Μπορώ και δεξί μπακ» Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.

Καλή διασκέδαση!

Click here to translate the fun for free in your language!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Όλα εδώ

Γιάχιτς: «Μπορώ και δεξί μπακ» Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.

Καλή διασκέδαση!

Click here to translate the fun for free in your language!

Όλα εδώ

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ του Όλα εδώ! Γίνετε μέλος τώρα και με το προφίλ σας στο facebook!

Γίνετε μέλος και στην ομάδα μας στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Γιάχιτς: «Μπορώ και δεξί μπακ»

Giannis
    Giannis

Αριθμός μηνυμάτων : 979
    Τόπος : Πειραιάς-Πειρα'ι'κή

Γιάχιτς: «Μπορώ και δεξί μπακ» Empty Γιάχιτς: «Μπορώ και δεξί μπακ»

Δημοσίευση  Giannis Τρι 13 Ιουλ 2010, 02:08

Βέβαιος πως μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του δεξιού μπακ, εφόσον του ζητηθεί από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, δήλωσε ο Σανέλ Γιάχιτς μιλώντας από την προετοιμασία της ΑΕΚ στο Ζέεφελντ. Π Βόσνιος άσος τόνισε πως έχει διακρίνει ότι το κλίμα είναι αισθητά βελτιωμένο φέτος στις τάξεις της ομάδας. Αναλυτικά:

Έχεις εμπειρία από τη δεξιά πτέρυγα της άμυνας. Δεν προοριζόσουν για εκεί, όμως, όταν αποκτήθηκες από την ΑΕΚ. Πιστεύεις ότι θα είσαι καλύτερος σε αυτή τη θέση;
    «Έχω παίξει αρκετές φορές σε αυτή τη θέση στην εθνική και στην ΑΕΚ, όταν χρειάστηκε. Μπορώ να παίξω και αλλού. Πιστεύω ότι θα βοηθήσω πολύ σε αυτή τη θέση. Ο χρόνος θα δείξει, τώρα κάνουμε προετοιμασία και θα δούμε τι θα γίνει».

Είναι εύκολο να ανταποκρίνεται ένας παίκτης σε συνεχείς εναλλαγές θέσεων;
    «Κάθε παίκτης προσπαθεί να ανταποκριθεί στη θέση που καλείται να παίξει. Εγώ έχω κληθεί να παίξω σε αυτή τη θέση, έχω κληθεί και σε άλλες. Προσπαθώ να είμαι καλός σε όποια θέση μου ζητηθεί για να βοηθήσω την ομάδα».

Η φυσική σου θέση ποια είναι;
    «Τον τελευταίο καιρό έχω παίξει σαν στόπερ και αμυντικό χαφ αλλά κα τη θέση του δεξιού μπακ τη γνωρίζω πολύ καλά. Αν μου ζητηθεί από τον προπονητή να παίξω εκεί θα προσπαθήσω να δώσω το μάξιμουμ».

Πέρυσι διαπιστώθηκε ότι είσαι επιρρεπής στις κάρτες. Πώς θα το βελτιώσεις αυτό;
    «Όταν μπαίνω στο γήπεδο είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να μπορέσω να βοηθήσω όσο περισσότερο την ομάδα. Η κίτρινη κάρτα είναι μέρος του παιχνιδιού και φέτος ο στόχος μου είναι να πάρω λιγότερες».

Είσαι ήδη ένα χρόνο στην ομάδα, έχεις βιώσει μια κατάσταση στα αποδυτήρια. Φέτος όλοι αντιλαμβάνονται ότι είναι καλύτερο το κλίμα. Εσύ πώς το εισπράττεις, αν και είναι αρχή ακόμη…;
    «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπάρχουν καλές σχέσεις μεταξύ των παικτών. Αυτό που παρατηρώ φέτος είναι ότι είμαστε περισσότερο δεμένοι, θέλουμε να είμαστε μια οικογένεια. Όταν οι παίκτες έχουν καλές σχέσεις και νιώθουν οικογένεια, τότε δίνει ο καθένας τα πάντα για να βοηθήσει τον συμπαίκτη του στον αγώνα. Αν είμαστε ενωμένοι θα έχουμε και καλύτερα αποτελέσματα».

Στο παρελθόν αγωνίστηκες και ως επιθετικός. Αυτό πώς προέκυψε; Ήσουν επιθετικός παλαιότερα;
    «Έχω παίξει σε όλες τις θέσεις εκτός από τερματοφύλακας. Σίγουρα κάθε προπονητής βλέπει διαφορετικά πράγματα σε μένα και προσπαθεί να με τοποθετήσει εκεί που ο ίδιος πιστεύει. Εγώ ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή. Πριν ένα μήνα, σε αγώνα της Βοσνίας με την Γερμανία, έπαιξα και ως αριστερό μπακ»

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 22 Νοε 2024, 11:59