Όλα εδώ

«Ξέρω για Παναθηναϊκό» Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.

Καλή διασκέδαση!

Click here to translate the fun for free in your language!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Όλα εδώ

«Ξέρω για Παναθηναϊκό» Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.

Καλή διασκέδαση!

Click here to translate the fun for free in your language!

Όλα εδώ

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ του Όλα εδώ! Γίνετε μέλος τώρα και με το προφίλ σας στο facebook!

Γίνετε μέλος και στην ομάδα μας στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

«Ξέρω για Παναθηναϊκό»

Giannis
    Giannis

Αριθμός μηνυμάτων : 979
    Τόπος : Πειραιάς-Πειρα'ι'κή

«Ξέρω για Παναθηναϊκό» Empty «Ξέρω για Παναθηναϊκό»

Δημοσίευση  Giannis Δευ 12 Ιουλ 2010, 02:41

Θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Μανουέλ ντα Κόστα, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». Ο Πορτογάλος στόπερ δήλωσε ενήμερος για το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού», το οποίο - όπως τόνισε - δεν έχει έρθει σε απευθείας επαφή μαζί του.

«Αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα προσηλωμένος στη Γουέστ Χαμ. Εγω ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα και είμαι επικεντρωμένος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να είμαι έτοιμος για τη νέα σεζόν. Εχω ακούσει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά με εμένα δεν έχει γίνει καμία απευθείας επαφή από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Είμαι παίκτης της Γουέστ Χαμ και για τις επόμενες μέρες, μέχρι την Πέμπτη, δεν μπορώ να τοποθετηθώ επί μεταγραφικών θεμάτων στον Τύπο», ανέφερε αρχικά ο 24χρονος παίκτης και στη συνέχεια τόνισε:

«Σαφώς και γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας ελκυστικός και γνωστός σύλλογος που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως δεν μπορώ να πω παραπάνω πράγματα. Αν ο Παναθηναϊκός κάνει μία καλή πρόταση και συμφωνήσει με τη Γουέστ Χαμ, δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να συζητήσω και να συμφωνήσω με τον Παναθηναϊκό. Μέχρι τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για υποθετικά θέματα».

Ερωτηθείς αν γνωρίζει τον τεχνικό διευθυντή Κάρλος Φρέιτας και αν συζήτησε μαζί του την περίπτωση των «πρασίνων», απάντησε: «Εχω ακουστά τον Κάρλος Φρέιτας, όμως επαναλαμβάνω ότι εγώ δεν έχω προς το παρόν καμία απευθείας επαφή με τον Παναθηναϊκό». Ο Παναθηναϊκός εξετάζει «ζεστά» την περίπτωση του Ντα Κόστα, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση. Το κόστος της μεταγραφής του Πορτογάλου από τη Γουέστ Χαμ υπολογίζεται στο 1 εκατ. ευρώ, ενώ οι ετήσιες απολαβές του παίκτη δεν ξεπερνά τις 800.000 ευρώ.

Δεν τα παρατάει για Γκαλάς και Κρις

Την ίδια ώρα, στον Παναθηναϊκό εξακολουθούν να έχουν τον Ουιλιάμ Γκαλάς και τον Κρις ψηλά στη λίστα τους. Ωστόσο, καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είναι εύκολη, ειδικά του Βραζιλιάνου στόπερ της Λιόν (εκτός από το υψηλό κασέ του παίκτη, χρειάζεται να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας).

Οι «πράσινοι» δεν χάνουν τις ελπίδες τους και εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσουν οι δύο υποθέσεις. Για τον Γκαλάς ο Παναθηναϊκός θα θελήσει να λάβει άμεσα μία απάντηση, ενώ μέχρι αύριο θα έχει πραγματοποιηθεί συνάντηση του Κρις και του εκπροσώπου του με τη διοίκηση της Λιόν.

Όλα ανοιχτά για Ζιλμπέρτο

Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες η Λίβερπουλ να εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα, όπως διαρρέει από το περιβάλλον του Βραζιλιάνου μέσου. Ο νέος τεχνικός των «κόκκινων», Ρόι Χόντγκσον, εκτιμά απεριόριστα τον 33χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ και ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον διεθνή παίκτη του «τριφυλλιού». Υπενθυμίζεται ότι ο Ζιλμπέρτο έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει παίκτης του Παναθηναϊκού, ενώ προτίθεται να ζητήσει να επεκτείνει το συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο.

* Σήμερα θα εκδικαστεί οριστικά η προσφυγή του Γιώργου Ιωαννίδη κατά του Ηρακλή και, όπως όλα δείχνουν, θα είναι υπέρ του νεαρού αριστερού μπακ. Αφού ο 22χρονος παίκτης μείνει ελεύθερος, τότε η ΠΑΕ Παναθηναϊκό θα ανακοινώσει την απόκτησή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

* Αύριο (στις 17:00) θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο Δ.Σ. στον Παναθηναϊκό και όλοι περιμένουν την τοποθέτηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη για τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ. Κανείς από τους μετόχους δεν γνωρίζει κάτι σχετικό με τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ εκείνο που γίνεται γνωστό είναι πως ο διάδοχος του Νικόλα Πατέρα θα έχει δυναμική προσωπικότητα και θα είναι ικανός να αλλάξει τα δεδομένα στις σχέσεις των μετόχων.

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 22 Νοε 2024, 11:35