Όλα εδώ

Σαλπιγγίδης: «Όλα είναι διαφορετικά» Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.

Καλή διασκέδαση!

Click here to translate the fun for free in your language!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Όλα εδώ

Σαλπιγγίδης: «Όλα είναι διαφορετικά» Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.

Καλή διασκέδαση!

Click here to translate the fun for free in your language!

Όλα εδώ

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ του Όλα εδώ! Γίνετε μέλος τώρα και με το προφίλ σας στο facebook!

Γίνετε μέλος και στην ομάδα μας στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Σαλπιγγίδης: «Όλα είναι διαφορετικά»

Giannis
    Giannis

Αριθμός μηνυμάτων : 979
    Τόπος : Πειραιάς-Πειρα'ι'κή

Σαλπιγγίδης: «Όλα είναι διαφορετικά» Empty Σαλπιγγίδης: «Όλα είναι διαφορετικά»

Δημοσίευση  Giannis Κυρ 11 Ιουλ 2010, 10:29

Αποφασισμένος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια πρωταθλητισμού που καταβάλει τα τελευταία δύο χρόνια εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». Ο 29χρονος επιθετικός, όπως και οι Χαλκιάς, Μαλεζάς και Κριστιάνο, ενσωματώθηκαν στην αποστολή του «Δικεφάλου» στη Γερμανία.

Ωστόσο, η χθεσινή ημέρα θεωρείται ιστορική, αφού ο «Σάλπι» φόρεσε τα ασπρόμαυρα έπειτα από τέσσερα χρόνια. Όσον αφορά τον Κοντρέρας, η ΠΑΕ του έχει δώσει άδεια μέχρι τις 16 Ιουλίου, οπότε και θα ενσωματωθεί στην αποστολή. «Τον θέλουμε πανέτοιμο σωματικά και ψυχικά», τόνισαν οι υπεύθυνοι της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Σαλπιγγίδη στη SportDay

«Είναι πραγματικά ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Ειλικρινά ανυπομονούσα γι' αυτή τη στιγμή, να ξαναμπώ στην ομάδα. Είναι διαφορετικά όλα από την πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ, όπως διαφορετικά είναι και τα συναισθήματά μου», ανέφερε αρχικά ο 29χρονος παίκτης.

Ερωτηθείς για την υποδοχή του κόσμου, απάντησε: «Δεν έχω κανένα παράπονο και έχω πει ότι αν υπάρξει αντίδραση, θα τη σεβαστώ».

Κληθείς να σχολιάσει όσα βλέπει στον ΠΑΟΚ και αν νιώθει ότι ήρθε σε μια πραγματικά μεγάλη ομάδα, τόνισε: «Σίγουρα, το έχω πει πολλές φορές ότι η ομάδα μας τα τελευταία δύο χρόνια διεκδίκησε το πρωτάθλημα και ήρθα κι εγώ να βάλω ένα λιθαράκι».

* Οριστικοποιήθηκε χθες η συμφωνία για την τηλεοπτική μετάδοση των τεσσάρων φιλικών του ΠΑΟΚ από το Novasports. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας που έκλεισε την προετοιμασία έλεγαν χθες ότι το μοναδικό που ενδεχομένως δεν θα προλάβουν να μεταδοθεί είναι αυτό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Τα άλλα τρία είναι σίγουρα.

* Στις 15.734 έφτασαν οι κάρτες διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Χθες διατέθηκαν 406 και προχθές 548 εισιτήρια.

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 22 Νοε 2024, 10:52