Όλα εδώ

Ήρθε ο Ντιόπ! Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.

Καλή διασκέδαση!

Click here to translate the fun for free in your language!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Όλα εδώ

Ήρθε ο Ντιόπ! Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.

Καλή διασκέδαση!

Click here to translate the fun for free in your language!

Όλα εδώ

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ του Όλα εδώ! Γίνετε μέλος τώρα και με το προφίλ σας στο facebook!

Γίνετε μέλος και στην ομάδα μας στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Ήρθε ο Ντιόπ!

Giannis
    Giannis

Αριθμός μηνυμάτων : 979
    Τόπος : Πειραιάς-Πειρα'ι'κή

Ήρθε ο Ντιόπ! Empty Ήρθε ο Ντιόπ!

Δημοσίευση  Giannis Κυρ 11 Ιουλ 2010, 10:16

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ για λογαριασμό της ΑΕΚ! Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος αφίχθη το απόγευμα της Κυριακής (11/7) στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου γνώρισε την αποθέωση από περίπου 150 οπαδούς της ΑΕΚ. Χαρούμενος και ικανοποιημένος δήλωσε ο ποδοσφαιριστής, που η υπόθεσή της μεταγραφής του στον «Δικέφαλο» είχε αίσιο τέλος, ενώ τόνισε: «Είμαι έκπληκτος από τον κόσμο».

Δείτε βίντεο από την άφιξη του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ στη Web TV του NOVAΣπορ FM 94,6!

«Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ για να επιστρέψουμε στους τίτλους. Πιστεύω πολύ στην ομάδα. Την έχω δει σε πολλά παιχνίδια τόσο του Europa League όσο και του πρωταθλήματος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γι' αυτή τη μεταγραφή. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα», πρόσθεσε ο 32χρονος και συμπλήρωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος από την υποδοχή. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Θέλω να τους το ανταποδώσω με την απόδοση μου στο γήπεδο».

Ο Ντιόπ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του, διετούς διάρκειας.

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 22 Νοε 2024, 11:19