Όλα εδώ

ZABAΪONE ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.


Καλή διασκέδαση!



Click here to translate the fun for free in your language!


Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Όλα εδώ

ZABAΪONE ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.


Καλή διασκέδαση!



Click here to translate the fun for free in your language!

Όλα εδώ

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ του Όλα εδώ! Γίνετε μέλος τώρα και με το προφίλ σας στο facebook!


Γίνετε μέλος και στην ομάδα μας στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

    ZABAΪONE ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ

    mixalis
    mixalis
    Admin


    Αριθμός μηνυμάτων : 1286
    Ηλικία : 35
    Τόπος : Πειραιάς

    ZABAΪONE ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ Empty ZABAΪONE ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ

    Δημοσίευση  mixalis Τρι 09 Φεβ 2010, 03:45

    ΥΛΙΚΑ:

    5 κρόκοι Αυγών (πολύ φρέσκοι)
    100 γρ. Ζάχαρη
    200 γρ. λευκό γλυκό κρασί. Αντικαθίσταται με γλυκό λευκό Σαμιώτικο κρασί



    ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
    Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε νερό και πάνω από αυτή βάζουμε 1 βαθύ μπώλ κατά προτίμηση μεταλλικό. Ρίχνουμε τους κρόκους με τη ζάχαρη, ανακατεύουμε συνεχώς με ένα σύρμα πάνω από τον ατμό και μόλις αρχίσουν να δένουν τα αυγά ρίχνουμε σιγά-σιγά το λευκό κρασί. Συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να αφρατέψει η κρέμα. Αυτό επιτυγχάνεται στους 45-50ο C. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε σε ψηλά ποτήρια ή συνοδεύουμε κάποιο γλυκό της αρεσκείας μας. Το διατηρούμε στο ψυγείο για 1 ημέρα.

      Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ 21 Νοε 2024, 19:02