Όλα εδώ

ΑΡΗΣ: Έρχεται σήμερα ο Αντού! Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.

Καλή διασκέδαση!

Click here to translate the fun for free in your language!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Όλα εδώ

ΑΡΗΣ: Έρχεται σήμερα ο Αντού! Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.

Καλή διασκέδαση!

Click here to translate the fun for free in your language!

Όλα εδώ

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ του Όλα εδώ! Γίνετε μέλος τώρα και με το προφίλ σας στο facebook!

Γίνετε μέλος και στην ομάδα μας στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

ΑΡΗΣ: Έρχεται σήμερα ο Αντού!

jimakas
    jimakas

Αριθμός μηνυμάτων : 149

ΑΡΗΣ: Έρχεται σήμερα ο Αντού! Empty ΑΡΗΣ: Έρχεται σήμερα ο Αντού!

Δημοσίευση  jimakas Πεμ 07 Ιαν 2010, 07:40

Σήμερα το απόγευμα θα έρθει στη Θεσσαλονίκη ο Φρέντι Αντού, προκειμένου να υπογράψει στον Άρη. Ο Αμερικανός επιθετικός θα αφιχθεί στις 17:45 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και αναμένεται να γνωρίσει την αποθέωση από τους οπαδούς των «κίτρινων».

Η μεταγραφή του 20χρονου παίκτη θα ολοκληρωθεί, όταν τελειώσει το θέμα της αποδέσμευσης του Λεάντρο Γκρασιάν (που καταλαμβάνει μια θέση ξένου στο ρόστερ της ομάδας). Μιλώντας στο «Άρης FM», o Αντού εμφανίστηκε χαρούμενος από τη συγκεκριμένη εξέλιξη και ευχαρίστησε τους παράγοντες της ομάδας για την υπομονή τους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Άρη. Έρχομαι αύριο (7/1) και με εκπλήσσει το γεγονός ότι ο κόσμος ετοιμάζει υποδοχή για μένα. Είναι μεγάλη μου τιμή και ανυπομονώ να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να αποτελέσω μέλος της οικογένειας του Άρη. Ήθελα εξαρχής να γίνει αυτή η μεταγραφή», δήλωσε αρχικά ο Αντού.

Στη συνέχεια, ο διεθνής Αμερικανός ανέφερε: «Παρακολούθησα τον αγώνα της ομάδας με τον Ατρόμητο και τη νίκη με 0-3. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που αγωνίζεται ο Άρης, με τον Τόνι Κάλβο έχουμε παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού, ενώ βέβαια γνωρίζω και ότι προπονητής της ομάδας είναι ο κ. Κούπερ. Έχω δει επίσης την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας στο γήπεδο, είναι σίγουρα οι πλέον φανατικοί στην Ελλάδα και αυτό που έγινε στο φιλικό του καλοκαιριού μεταξύ Άρη και Μπόκα Τζούνιορς, είναι εκπληκτικό».

Καταλήγοντας, ο νεαρός φορ υπογράμμισε: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Άρη για την υπομονή που έδειξαν και είμαι ευτυχισμένος που θα αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα».

Καλσάντο: «Σημαντική κίνηση»

Τη σημασία της απόκτησης του Φρέντι Αντού από τον Άρη εξήγησε ο Αντόνιο Καλσάντο, μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο των «κίτρινων». «Γνωρίζω καιρό τώρα τον Φρέντι Αντού, μιας κι εγώ διέμενα στις ΗΠΑ και είχα άμεση επαφή με το παιχνίδι του. Τον έχω παρακολουθήσει πολλές φορές, από το ντεμπούτο του ακόμα στα 14 του χρόνια, όταν και είχε χαρακτηριστεί ως “ο διάδοχος του Πελέ”», ανέφερε αρχικά ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων της ΠΑΕ.

Στη συνέχεια, ο κ. Καλσάντο δήλωσε: «Το γεγονός ότι η Μπενφίκα δαπάνησε ένα μεγάλο ποσό για την απόκτησή του, όπως και ότι για αυτόν ενδιαφέρθηκαν ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι και η Ρεάλ Μαδρίτης, αποδεικνύουν την αξία του, καθώς και το πόσο σημαντική είναι η κίνηση του Άρη. Η Μπενφίκα ήταν θετική στον δανεισμό του Αντού στον Άρη, αλλά πάντα τον τελευταίο λόγο έχει ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος ήθελε εξαρχής να έρθει στην ομάδα μας».

Το μυαλό στον Ηρακλή

Στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή (Κυριακή, 16:45) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχουν στρέψει την προσοχή τους όλοι στις τάξεις του Άρη θέλοντας να δώσουν συνέχεια στις νίκες. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν θα έχει και σε αυτό το ματς στη διάθεσή του τον Νταρίο Φερνάντες, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του (αιμάτωμα στο πόδι), αλλά από τη Δευτέρα θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Εκτός μάχης θα είναι και ο Κρίστι Βανγκέλι, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με τον Ατρόμητο και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί τη Δευτέρα. Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρα και ο Χρήστος Αραβίδης, που έχει πυρετό και ίωση, με αποτέλεσμα να ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.

Στο μεταξύ, αποφασίστηκε πως ο Μεχντί Ναφτί θα εκτίσει την τιμωρία του στους αγώνες με Παναθηναϊκό (εντός, 24/1) και Skoda Ξάνθη (εκτός, 31/1).

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 22 Νοε 2024, 11:19