Συστατικά
* 1 κιλό κιμά διπλοπερασμενο [μισό κιλό μοσχαρίσιο, μισό κιλό χοιρινό]
* 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
* 3 κ.σ. μαϊντανό η δυόσμο
* θυμάρι η ρίγανη
* λιγο γάλα
* 2 αυγά
* 1/4 της κούπας φρυγανιά τριμμένη
* Αλάτι - πιπέρι
* 5 αυγά βραστά σφιχτά
* 3-4 πατάτες
Οδηγίες
1. Ανακατεύουμε και ζυμώνουμε καλά τον κιμά με τα υπόλοιπα υλικά .
2. Φτιάχνουμε 5 ατομικά ρολλακια, τοποθετώντας στη μέση του καθενός από ένα βραστό αυγό.
3. Λαδώνουμε το ταψί μας και τοποθετούμε τα ρολλακια μας και τις πατάτες καθαρισμένες και κομμένες.
4. Συμπληρώνουμε νερό και λάδι.
* 1 κιλό κιμά διπλοπερασμενο [μισό κιλό μοσχαρίσιο, μισό κιλό χοιρινό]
* 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
* 3 κ.σ. μαϊντανό η δυόσμο
* θυμάρι η ρίγανη
* λιγο γάλα
* 2 αυγά
* 1/4 της κούπας φρυγανιά τριμμένη
* Αλάτι - πιπέρι
* 5 αυγά βραστά σφιχτά
* 3-4 πατάτες
Οδηγίες
1. Ανακατεύουμε και ζυμώνουμε καλά τον κιμά με τα υπόλοιπα υλικά .
2. Φτιάχνουμε 5 ατομικά ρολλακια, τοποθετώντας στη μέση του καθενός από ένα βραστό αυγό.
3. Λαδώνουμε το ταψί μας και τοποθετούμε τα ρολλακια μας και τις πατάτες καθαρισμένες και κομμένες.
4. Συμπληρώνουμε νερό και λάδι.