Όλα εδώ

Αχινομακαρονάδα Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.


Καλή διασκέδαση!



Click here to translate the fun for free in your language!


Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Όλα εδώ

Αχινομακαρονάδα Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.


Καλή διασκέδαση!



Click here to translate the fun for free in your language!

Όλα εδώ

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ του Όλα εδώ! Γίνετε μέλος τώρα και με το προφίλ σας στο facebook!


Γίνετε μέλος και στην ομάδα μας στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

    Αχινομακαρονάδα

    mixalis
    mixalis
    Admin


    Αριθμός μηνυμάτων : 1286
    Ηλικία : 35
    Τόπος : Πειραιάς

    Αχινομακαρονάδα Empty Αχινομακαρονάδα

    Δημοσίευση  mixalis Σαβ 02 Ιαν 2010, 05:22

    Συστατικά

    * 1 πακέτο μακαρόνια/λινγκουίνι/μαλφαντίνε
    * 20-25 αχινοί
    * 2 σκελίδες σκόρδο
    * 2 καυτερές κόκκινες πιπερίτσες (περισσότερες ή λιγότερες κατά...βούληση)
    * ελαιόλαδο καλής ποιότητας
    * ψιλοκομμένος μαιντανός
    * αλάτι
    * πιπέρι


    Οδηγίες

    1. Κόβουμε στα δύο τους αχινούς και κρατάμε τα αυγά τους σε ενα βαθύ πιάτο.
    2. Σε αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά. Προσέχουμε να μην παραβράσουν.
    3. Σε ενα βαθυ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το σκόρδο, την καυτερή πιπεριά και το μαιντανό. Προσέχουμε να μην καεί το σκόρδο.
    4. Στο τηγάνι ρίχνουμε τα ζυμαρικά, στραγγισμένα, καθώς και ελάχιστο από το νερό στο οποίο έχουν βράσει. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε αλατι και πιπέρι. Αφήνουμε να πάρουν τα ζυμαρικά με τη σάλτσα μια βραση. Αφαιρουμε το τηγάνι απο την φωτιά και περιμενουμε να κρυώσει ελαφρά. Η σάλτσα πρέπει να είναι ζουμερή.
    5. Ρίχνουμε τα αυγά των αχινών στα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά.
    6. Σερβίρουμε προσθέτοντας ψιλοκομμένο μαιντανό και/η φρεσκοτριμμένο μαύρο πιππέρι.

      Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 22 Νοε 2024, 01:11