Όλα εδώ

Pesto alla Genovese Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.


Καλή διασκέδαση!



Click here to translate the fun for free in your language!


Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Όλα εδώ

Pesto alla Genovese Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.


Καλή διασκέδαση!



Click here to translate the fun for free in your language!

Όλα εδώ

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ του Όλα εδώ! Γίνετε μέλος τώρα και με το προφίλ σας στο facebook!


Γίνετε μέλος και στην ομάδα μας στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

    Pesto alla Genovese

    mixalis
    mixalis
    Admin


    Αριθμός μηνυμάτων : 1286
    Ηλικία : 35
    Τόπος : Πειραιάς

    Pesto alla Genovese Empty Pesto alla Genovese

    Δημοσίευση  mixalis Σαβ 02 Ιαν 2010, 05:07

    Συστατικά

    * 50 γρ. φρέσκα φύλλα βασιλικού
    * 110 ml ελαιόλαδο
    * 75 γρ. κουκουνάρια ή καρύδια
    * 2 σκελίδες σκόρδο
    * λίγο αλάτι
    * 50 γρ. μαλακωμένο βούτυρο
    * 50 γρ. πεκορίνο τριμμένο
    * 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένο


    Οδηγίες

    1. Βάλτε τα κουκουνάρια (ή τα καρύδια) σε τηγάνι και σωτάρετέ τα λίγο μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ καστανό χρώμα.
    2. Βάλτε στο μούλτι ή στο μπλέντερ το βασιλικό, το ελαιόλαδο, τα κουκουνάρια, το σκόρδο και το αλάτι. (εάν θέλετε μπορείτε να το βάλετε στην κατάψυξη μετά από αυτό το βήμα)
    3. Μεταφέρετε το μείγμα σε μπολ και ανακατέψτε με το βούτυρο και το τριμμένο τυρί.
    4. Βράστε τα ζυμαρικά σας, βάζοντας μέσα στο νερό και μια πατάτα.
    5. Όταν βράσουν, πάρτε 7-8 κ.σ. από το νερό και προσθέστε τα στο πέστο. Στραγγίξτε τα μακαρόνια και ανακατέψτε με το πέστο.

      Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Κυρ 19 Μάης 2024, 13:56