Συστατικά
* ζυμαρικά της αρεσκείας μας
* τόνος σε νερό
* 2 κουταλιές τ.σ. κάπαρη
* 7-8 φύλλα μέντας
* ενα κρεμμύδι
* μια σκελίδα σκόρδο
* Λίγο λευκό πιπέρι
* λίγο αλάτι χοντρό
* μισό ποτήρι βότκα
Οδηγίες
1. Στραγγίζουμε καλά τον τόνο και τον τηγανίζουμε σε μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά μαζί με το κρεμμύδι το οποίο έχουμε ψιλοκόψει.
2. Μετά από 5 λεπτά περίπου προσθέτουμε την κάπαρη το πιπέρι και το σκόρδο όπως είναι και ανακατεύουμε ελαφρώς για να ψηθούν όλα τα υλικά.
3. Οταν εξατμιστούν τα υγρά απο το τηγάνι σβήνουμε με την βότκα κα προσθέτουμε τα φύλλα μέντας απο τα οποία κρατάμε 2-3 για να στολίσουμε το πιάτο μας.
4. Αφαιρούμε το σκόρδο.
5. Ταυτόχρονα βράζουμε τα ζυμαρικά.
6. Οταν σερβίρουμε ρίχνουμε λίγο χοντρό αλάτι πανω απο το πιάτο.
* ζυμαρικά της αρεσκείας μας
* τόνος σε νερό
* 2 κουταλιές τ.σ. κάπαρη
* 7-8 φύλλα μέντας
* ενα κρεμμύδι
* μια σκελίδα σκόρδο
* Λίγο λευκό πιπέρι
* λίγο αλάτι χοντρό
* μισό ποτήρι βότκα
Οδηγίες
1. Στραγγίζουμε καλά τον τόνο και τον τηγανίζουμε σε μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά μαζί με το κρεμμύδι το οποίο έχουμε ψιλοκόψει.
2. Μετά από 5 λεπτά περίπου προσθέτουμε την κάπαρη το πιπέρι και το σκόρδο όπως είναι και ανακατεύουμε ελαφρώς για να ψηθούν όλα τα υλικά.
3. Οταν εξατμιστούν τα υγρά απο το τηγάνι σβήνουμε με την βότκα κα προσθέτουμε τα φύλλα μέντας απο τα οποία κρατάμε 2-3 για να στολίσουμε το πιάτο μας.
4. Αφαιρούμε το σκόρδο.
5. Ταυτόχρονα βράζουμε τα ζυμαρικά.
6. Οταν σερβίρουμε ρίχνουμε λίγο χοντρό αλάτι πανω απο το πιάτο.