Συστατικά
* 2 ξινα μηλα
* 1 κ.γ. αλατι
* 3 σκελιδες σκορδο
* 4 φρεσκα κρεμμυδακια
* 180 γρμ. φιλετο χοιρινου
* 1 κ.σ. ψημενα αραπικα φιστικια
* 1 κ.σ. λαδι
* 1 κ.σ. σκονη γαριδας
* 1 κ.σ. σαλτσα ψαριου
* 1κ.γ. καστανη ζαχαρη.
* Πιπερι
Οδηγίες
1. Πλενετε τα μηλα, τα καθαριζετε και τα κοβετε σε λεπτες φετες.
2. Τα βαζετε σε ενα μπολ και προσθετετε αλατι.
3. Καθαριζετε το σκορδο,τα κρεμμυδια και τα κοβετε σε λεπτες φετες.
4. Ψιλοκοβετε το κρεας.
5. Κοπανατε τα φιστικια στο γουδι.
6. Σωταρετε σε καυτο λαδι το σκορδο και τα κρεμμυδια. Τα βγαζετε απο το λαδι και τα αφηνετε να κρυωσουν.
7. Ψηνετε το κρεας, τη σκονη γαριδας, τη σαλτσα ψαριου, τα φιστικια και τη ζαχαρη στο ιδιο λαδι που ειχατε τα σκορδα και τα κρεμμυδια, σε δυνατη φωτια για περιπου 7-8'.
8. Τα αφηνετε να κρυωσουν.
9. Ανακατευετε ολα τα υλικα μαζι και ριχνετε πιπερι.
* 2 ξινα μηλα
* 1 κ.γ. αλατι
* 3 σκελιδες σκορδο
* 4 φρεσκα κρεμμυδακια
* 180 γρμ. φιλετο χοιρινου
* 1 κ.σ. ψημενα αραπικα φιστικια
* 1 κ.σ. λαδι
* 1 κ.σ. σκονη γαριδας
* 1 κ.σ. σαλτσα ψαριου
* 1κ.γ. καστανη ζαχαρη.
* Πιπερι
Οδηγίες
1. Πλενετε τα μηλα, τα καθαριζετε και τα κοβετε σε λεπτες φετες.
2. Τα βαζετε σε ενα μπολ και προσθετετε αλατι.
3. Καθαριζετε το σκορδο,τα κρεμμυδια και τα κοβετε σε λεπτες φετες.
4. Ψιλοκοβετε το κρεας.
5. Κοπανατε τα φιστικια στο γουδι.
6. Σωταρετε σε καυτο λαδι το σκορδο και τα κρεμμυδια. Τα βγαζετε απο το λαδι και τα αφηνετε να κρυωσουν.
7. Ψηνετε το κρεας, τη σκονη γαριδας, τη σαλτσα ψαριου, τα φιστικια και τη ζαχαρη στο ιδιο λαδι που ειχατε τα σκορδα και τα κρεμμυδια, σε δυνατη φωτια για περιπου 7-8'.
8. Τα αφηνετε να κρυωσουν.
9. Ανακατευετε ολα τα υλικα μαζι και ριχνετε πιπερι.