Συστατικά
* 500.γρ γαριδες μεσαιου μεγεθους αποφλοιωμενες
* 200.γρ καβουροψυχα
* 4 αυγα βρασμενα
* 1 σφηνακι ουισκι
* 350-400 γρ.μαγιονεζα
* λιγο κετσαπ
* φρεσκοτριμμενο πιπερι
Οδηγίες
1. Βραζουμε τις γαριδες 5-7 λεπτα. Τις αφηνουμε να στραγγιζουν.κοβουμε την καβουροψυχα σε μικρα κομματια και τις γαριδες επισης.
2. Εχουμε βρασει τα αυγα και τα κοβουμε και αυτα μικρα κομματια.
3. Σε ενα μπωλ ανακατευουμε την μαγιονεζα με την κετσαπ, το πιπερι.
4. Παιρνουμε μια σαλατιερα και βαζουμε τις γαριδες, την καβουροψυχα, τα αυγα ολα τεμαχισμενα και ριχνουμε το ουισκι.
5. Ανακατευουμε, ριχνουμε το αναλογο μιγμα μαγιονεζας.
6. Τελος με το υπολοιπο μιγμα σκεπαζουμε την σαλατα μας και διακοσμουμε. Καλη ορεξη!
* 500.γρ γαριδες μεσαιου μεγεθους αποφλοιωμενες
* 200.γρ καβουροψυχα
* 4 αυγα βρασμενα
* 1 σφηνακι ουισκι
* 350-400 γρ.μαγιονεζα
* λιγο κετσαπ
* φρεσκοτριμμενο πιπερι
Οδηγίες
1. Βραζουμε τις γαριδες 5-7 λεπτα. Τις αφηνουμε να στραγγιζουν.κοβουμε την καβουροψυχα σε μικρα κομματια και τις γαριδες επισης.
2. Εχουμε βρασει τα αυγα και τα κοβουμε και αυτα μικρα κομματια.
3. Σε ενα μπωλ ανακατευουμε την μαγιονεζα με την κετσαπ, το πιπερι.
4. Παιρνουμε μια σαλατιερα και βαζουμε τις γαριδες, την καβουροψυχα, τα αυγα ολα τεμαχισμενα και ριχνουμε το ουισκι.
5. Ανακατευουμε, ριχνουμε το αναλογο μιγμα μαγιονεζας.
6. Τελος με το υπολοιπο μιγμα σκεπαζουμε την σαλατα μας και διακοσμουμε. Καλη ορεξη!