Όλα εδώ

Γαριδοκαβουροσαλάτα Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.


Καλή διασκέδαση!



Click here to translate the fun for free in your language!


Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Όλα εδώ

Γαριδοκαβουροσαλάτα Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.


Καλή διασκέδαση!



Click here to translate the fun for free in your language!

Όλα εδώ

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ του Όλα εδώ! Γίνετε μέλος τώρα και με το προφίλ σας στο facebook!


Γίνετε μέλος και στην ομάδα μας στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

    Γαριδοκαβουροσαλάτα

    mixalis
    mixalis
    Admin


    Αριθμός μηνυμάτων : 1286
    Ηλικία : 35
    Τόπος : Πειραιάς

    Γαριδοκαβουροσαλάτα Empty Γαριδοκαβουροσαλάτα

    Δημοσίευση  mixalis Πεμ 17 Δεκ 2009, 10:30

    Συστατικά

    * 10 γαρίδες περίπου
    * Μισή κονσέρβα ψίχα καβουριού
    * 2 κομμάτια απομίμηση αστακού
    * Λίγο Μαϊντανός ψιλοκομμένος
    * ½ σκελίδα σκόρδο
    * 2 ½ Κουταλιές σούπας μαγιονέζας (λάιτ)
    * ½ κουταλάκι του γλ. Μουστάρδα.


    Οδηγίες

    1. Βράζουμε ή τηγανίζουμε της γαρίδες.
    2. Στραγγίζουμε το νερό από το καβούρι (πρέπει να είναι εντελώς στεγνό)
    3. Κόβουμε τον "αστακό" σε χοντρά κομμάτια.
    4. Σε μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά την μαγιονέζα με την μουστάρδα, τον μαϊντανό και το περασμένο από τρίφτη σκορδάκι.
    5. Καθαρίζουμε εντελώς τις μισές γαρίδες.
    6. Τις προσθέτουμε στο μίγμα μαζί με το καβούρι και τον αστακό. Ανακατεύουμε ελαφρά.
    7. Καθαρίζουμε της υπόλοιπες γαρίδες αφήνοντας την ουρά και τις στολίζουμε γύρω-γύρω από την σαλάτα.
    8. Αφήνουμε μια ώρα στο ψυγείο σκεπασμένο να τραβήξει.

      Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ 11 Μάης 2024, 05:16