Συστατικά
* 2 αγγινάρες
* φρέσκο κρεμμυδάκι
* αρκετό άνιθο
* λάδι
* ξύδι
* κέτσαπ
* αλάτι
Οδηγίες
1. Καθαρίζουμε τις αγγινάρες και τις ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρά κυβάκια.
2. Προσθάτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και τον άνιθο.
3. Αλατίζουμε και ρίχνουμε αρκετό λαδάκι. Τα λαχανικά θα το απορροφήσουν και η σαλάτα μας θα φαίνεται στεγνή, ενώ θα είναι πολύ ζουμερή.
4. Προσθέτουμε λίγο ξύδι και μπόλικο κέτσαπ.
* 2 αγγινάρες
* φρέσκο κρεμμυδάκι
* αρκετό άνιθο
* λάδι
* ξύδι
* κέτσαπ
* αλάτι
Οδηγίες
1. Καθαρίζουμε τις αγγινάρες και τις ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρά κυβάκια.
2. Προσθάτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και τον άνιθο.
3. Αλατίζουμε και ρίχνουμε αρκετό λαδάκι. Τα λαχανικά θα το απορροφήσουν και η σαλάτα μας θα φαίνεται στεγνή, ενώ θα είναι πολύ ζουμερή.
4. Προσθέτουμε λίγο ξύδι και μπόλικο κέτσαπ.