Συστατικά
* 1 λιωμένη σκελίδα σκόρδο
* 1 1/2 κουταλιά σούπας χυμός λεμονιού
* 4 1/2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
* αλάτι
* πιπέρι
* 1 φύλλο δάφνης
* 16 μαγειρεμένες αγγινάρες ή κονσέρβας
* 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
Οδηγίες
1. Χτυπάμε το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι σε μια λεκάνη.
2. Προσθέτουμε τη δάφνη και τις αγγινάρες και ανακατέβουμε ελαφρά.
3. Τα σκεπάζουμε και τα βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
4. Βγάζουμε τη δάφνη και πασπαλίζουμε με μαϊντανό.
* 1 λιωμένη σκελίδα σκόρδο
* 1 1/2 κουταλιά σούπας χυμός λεμονιού
* 4 1/2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
* αλάτι
* πιπέρι
* 1 φύλλο δάφνης
* 16 μαγειρεμένες αγγινάρες ή κονσέρβας
* 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
Οδηγίες
1. Χτυπάμε το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι σε μια λεκάνη.
2. Προσθέτουμε τη δάφνη και τις αγγινάρες και ανακατέβουμε ελαφρά.
3. Τα σκεπάζουμε και τα βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
4. Βγάζουμε τη δάφνη και πασπαλίζουμε με μαϊντανό.