Όλα εδώ

Ντιόγκο: «Νιώθω έτοιμος» Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.

Καλή διασκέδαση!

Click here to translate the fun for free in your language!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Όλα εδώ

Ντιόγκο: «Νιώθω έτοιμος» Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.

Καλή διασκέδαση!

Click here to translate the fun for free in your language!

Όλα εδώ

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ του Όλα εδώ! Γίνετε μέλος τώρα και με το προφίλ σας στο facebook!

Γίνετε μέλος και στην ομάδα μας στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Ντιόγκο: «Νιώθω έτοιμος»

jimakas
    jimakas

Αριθμός μηνυμάτων : 149

Ντιόγκο: «Νιώθω έτοιμος» Empty Ντιόγκο: «Νιώθω έτοιμος»

Δημοσίευση  jimakas Δευ 14 Δεκ 2009, 12:31

Έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του και πάλι στον Ολυμπιακό ακόμη και από το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εμφανίστηκε ο Ντιόγκo

Για την στήριξη των οπαδών του Ολυμπιακού:

"Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα, η αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού στο πρόσωπό μου είναι έκδηλη. Αυτό αποτελεί κίνητρο για μένα, να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, πάντα, μέσα στο γήπεδο. Νιώθω έτοιμος. Έχω μια εβδομάδα που κάνω προπόνηση για να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση. Ο προπονητής μου, βέβαια, είναι αυτός που θα αποφασίσει εάν θα με χρησιμοποιήσει ή όχι στο παιχνίδι με τον Άρη".

Για το εάν ζήλευε τους συμπαίκτες του το διάστημα που είναι τραυματίας και δενμ αγωνίζεται:

"Θα ήθελα να παίζω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ζήλευα τους συμπαικτές μου το διάστημα που δεν αγωνιζόμουν. Εγώ θέλω το καλό της ομάδας και υποστηρίζω τους συμπαίκτες μου, όποιος από αυτούς και να παίζει στη θέση μου. Είτε αυτός είναι ο Μήτρογλου ή ο Ντάρμπισάιρ".

Για τις επιτυχίες της ομάδας:

"Αυτό είναι πολύ καλό. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και ρόστερ. Εκεί που ήμασταν πίσω από τον Παναθηναϊκό, τον νικήσαμε και περάσαμε μπροστά στη βαθμολογία. Εύχομαι να μείνουμε έτσι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος"

Για την Εθνική Βραζιλίας:

"Όλοι οι ποδοσφαιριστές ονειρεύονται να παίξουν στην Εθνική. Βέβαια, εγώ πρώτα σκέφτομαι την ομάδα μου και το καλό της. Εάν πάει η ομάδα καλά, τότε, θα υπάρχει χώρος στα όνειρά μου για αυτό".

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ 22 Νοε 2024, 11:38