Όλα εδώ

Donauwelle (Το κύμα του Δούναβη) Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.


Καλή διασκέδαση!



Click here to translate the fun for free in your language!


Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Όλα εδώ

Donauwelle (Το κύμα του Δούναβη) Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.


Καλή διασκέδαση!



Click here to translate the fun for free in your language!

Όλα εδώ

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ του Όλα εδώ! Γίνετε μέλος τώρα και με το προφίλ σας στο facebook!


Γίνετε μέλος και στην ομάδα μας στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

    Donauwelle (Το κύμα του Δούναβη)

    mixalis
    mixalis
    Admin


    Αριθμός μηνυμάτων : 1286
    Ηλικία : 35
    Τόπος : Πειραιάς

    Donauwelle (Το κύμα του Δούναβη) Empty Donauwelle (Το κύμα του Δούναβη)

    Δημοσίευση  mixalis Τρι 08 Δεκ 2009, 09:47

    [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]



    Συστατικά

    * 250 g βουτυρο
    * 250 g ζαχαρη
    * 6 αυγα
    * 350 g αλευρι
    * 2 κουταλιες σουπας κακαο
    * 1 φακελακι μπεικιν
    * ενα βαζο κερασια χωρις κουκουτσι σε νερο(οχι γλυκο του κουταλιου)



    Για την κρεμα:

    * ½ λιτρο γαλα
    * 1 φακελακι κρεμα αραβοσιτου για βρασιμο(οχι στιγμης)
    * 100 g ζαχαρη
    * 250 g βουτυρο
    * 4κουταλιες σουπας χυμο λεμονιου
    * για το γλασσο
    * 1 κουβερτουρα
    * μερικα κομματια λευκης σοκολατας


    Οδηγίες

    * Βουτυρο και ζαχαρη, τα χτυπαμε μεχρι να αφρατεψουν. Χτυπαμε και τα αυγα αρκετα.
    * Ανακατευουμε και το αλευρι με το μπεικιν και προσθετουμε. Την μιση ζυμη την ανακατευουμε με το κακαο.
    * Την αλλα ζυμη την στρωνουμε σε βουτυρομενο ταψι, την σκουρα ζυμη την βαζουμε απο πανω και με ενα πηρουνι ανακατευουμε ελαφρως πανω κατω.
    * Μετα βαζουμε και τα κερασια και τα παταμε ελαφρως.
    * Ψηνουμε το γλυκο για 30 λεπτα στους 175 βαθμους και αφηνουμε να κρυωσει.

    Για την κρεμα:

    * Για την κρεμα περνουμε 5 κουταλιες σουπας γαλα και διαλυουμε την κρεμα και την ζαχαρη. Bραζουμε το υπολοιπο γαλα και ριχνουμε την κρεμα-ζαχαρη-γαλα.
    * Χτυπαμε το βουτυρο και το χυμο λεμονιου και προσθετουμε σιγα σιγα την κρεμα (αφου εχει κρυωσει,πρεπει ολα τα υλικα να εχουν την ιδια θερμοκρασια). Την απλωνουμε στο κρυο πλεον γλυκο μας και την αφηνουμε να κρυωσει.

    Για το γλασσο:

    * Λιωνουμε την κουβερτουρα και απλωνουμε στο κρυο γλυκο μας, με την λευκη σοκολατα αφου την λιωσουμε κανουμε σχεδιακια!!!

      Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τετ 15 Μάης 2024, 22:23