[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Συστατικά
* 1 1/2 πακέτο πτί-μπερ
* 150γρμ. βιτάμ λιωμένο
για την κρέμα:
* 500γρμ. τυρί κρέμα (τύπου φιλαδέλφια)
* 1/3 κούπας ζάχαρη άχνη
* 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
για την επικάλυψη:
* 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
* χυμόσ μισού λεμονιού
* μαρμελάδα φράουλα
Οδηγίες
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
2. Τρίβουμε στο μπλέντερ τα πτί-μπερ και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο.
3. Αδειάζουμε αυτο το μείγμα μέσα σε ένα πιρέξ πιέζοντας καλά παντού.
4. Ψήνουμε για 10'-15'. Αφήνουμε να κρυώσει.
5. Σε ένα μπόλ χτυπάμε τα υλικά της κρέμας και προσθέτουμε το μείγμα μέσα στο πιρέξ. Αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει.
6. Για την επικάλυψη χτυπάμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε το χυμό.
7. Αλείφουμε το μείγμα πάνω απο το γλυκό και απο πάνω αλείφουμε και την μαρμελάδα.
8. Αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει.