Συστατικά
* 1/2 κιλό ψιλοκομμένη αμυγδαλόψιχα
* 250 γρ. κοσκινισμένη άχνη
* 130 ml μέλι
* 130 ml νερό χλιαρό
* 1/2 κ. γλ. κανέλα
* 1/2 κ. γλ. γαρύφαλο
* 150 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
* άχνη για πασπάλισμα
Οδηγίες
1. Αραιώνουμε το μέλι στο νερό
2. Σε μπωλ ζυμώνουμε όλα τα υλικά, όχι όμως πολύ
3. Πλάθουμε αμυγδαλωτά σε μπαλίτσες ή μισοφέγγαρα
4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμών 5' ίσα να ροδίσουν
5. Πασπαλίζουμε με άχνη μόλις κρυώσουν ελαφρά
* 1/2 κιλό ψιλοκομμένη αμυγδαλόψιχα
* 250 γρ. κοσκινισμένη άχνη
* 130 ml μέλι
* 130 ml νερό χλιαρό
* 1/2 κ. γλ. κανέλα
* 1/2 κ. γλ. γαρύφαλο
* 150 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
* άχνη για πασπάλισμα
Οδηγίες
1. Αραιώνουμε το μέλι στο νερό
2. Σε μπωλ ζυμώνουμε όλα τα υλικά, όχι όμως πολύ
3. Πλάθουμε αμυγδαλωτά σε μπαλίτσες ή μισοφέγγαρα
4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμών 5' ίσα να ροδίσουν
5. Πασπαλίζουμε με άχνη μόλις κρυώσουν ελαφρά