Όλα εδώ

Gingerbread - Χριστουγεννιατικα μπισκότα/στολίδια. Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.


Καλή διασκέδαση!



Click here to translate the fun for free in your language!


Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Όλα εδώ

Gingerbread - Χριστουγεννιατικα μπισκότα/στολίδια. Male03-happy-smiley-smile-smiley-emoticon-000043-large

Καλώς Ήρθατε στο Fun For Free!

Πατήστε "σύνδεση" για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας
ή "εγγραφή" για εγγραφείτε στην σελίδα μας.


Καλή διασκέδαση!



Click here to translate the fun for free in your language!

Όλα εδώ

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ του Όλα εδώ! Γίνετε μέλος τώρα και με το προφίλ σας στο facebook!


Γίνετε μέλος και στην ομάδα μας στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ!

    Gingerbread - Χριστουγεννιατικα μπισκότα/στολίδια.

    mixalis
    mixalis
    Admin


    Αριθμός μηνυμάτων : 1286
    Ηλικία : 35
    Τόπος : Πειραιάς

    Gingerbread - Χριστουγεννιατικα μπισκότα/στολίδια. Empty Gingerbread - Χριστουγεννιατικα μπισκότα/στολίδια.

    Δημοσίευση  mixalis Τρι 08 Δεκ 2009, 09:04

    Συστατικά

    * 6 φλυντζ. τσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    * 1 κ.γ. μαγειρική σόδα
    * 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
    * 1 φλυντζ. τσ. βούτυρο
    * 1 φλυντζ. τσ. μαύρη ζάχαρη
    * 4 κουτ. γλ. τζίντζερ σε σκόνη
    * 4 κουτ. γλ. κανέλα
    * 1 1/2 κουτ. γλ. γαρύφαλλο σε σκόνη
    * 1 1/2 κουτ. γλ. αλάτι
    * 2 μεγάλα αβγά
    * 1 φλυντζ. τσ. μελάσσα


    Οδηγίες

    1. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψουν. Ρίχνουμε τα μπαχαρικά, το αλάτι, αβγά και μελάσσα και χτυπάμε μέχρι να γίνει ομειογεννές το μείγμα.
    2. Σε χαμηλή ταχύτητα προσθέτουμε το αλεύρι, σόδα, και το μπέικιν.
    3. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 3 μέρη, τυλίγουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
    4. Ανοίγουμε φύλλο πάχους 1 εκ. περίπου, κόβουμε σε διάφορα σχέδια και ψήνουμε στους 250 βαθμούς για 10' μέχρι να γίνουν τραγανά χωρίς να σκουρύνουν πολύ.

    Λίγα μυστικά ακόμα...

    Μπορείτε να τα στολίσετε με γλάσσο και επίσης να δημιουργήσετε τρύπες χρησιμοποιόντας φασόλια, για να τα κρεμάσετε στο Δέντρο - Μυρίζουν Υπέροχα !!!

      Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ 25 Νοε 2024, 08:45