[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Συστατικά
* 200 g αλεύρι
* 2 κουταλάκια μπέικιν
* 50 g κορν φλάουρ
* 100 g μαργαρίνη
* 100 g ζάχαρη
* λίγο αλάτι
* 2 αυγά
* βανίλιες
* 3 κουταλίες της σούπας γάλα
Οδηγίες
1. Χτυπάμε τα αυγά με την μαργαρίνη το αλάτι και τις βανίλιες.
2. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικα μέχρι να αναμειχθούν καλά.
3. Προθερμένουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
4. Πέρνουμε ένα κουταλι (αναλογα με το αν τα θελετε μικρά ή μεγάλα παίρνετε μικρό ή μεγάλο)
5. Βάζετε λαδόκολα σε ενα ταψί και με το κουτάλι βάζετε ζύμη! ΠΡΟΣΟΧΗ αφήνετε αρκετό χώρο ανάμεσα στην ζύμη γιατι απλώνει και φουσκώνει αρκετα!!!
6. Ψήνουμε στους 180 για 20 περιπου λεπτα! (ή αναλογα τον φούρνο σας,δεν πρέπει να κοκκινίσουν πολυ)
Λίγα μυστικά ακόμα...
Μπορούμε αντι κόρν φλάουρ να βάλουμε ενα φακελάκι ανθος αραβοσίτου (για βράσιμο) ή τα αναλογα γραμμαρια και σε οποια γευση θέλετε!!!
Μπορειτε επεισης να κανετε ενα γλάσο απο λεμονι και ζαχαρη αχνη και να τα στολισετε στον πατο τους